Zanimljivo

BOLESNIK: Potrošio 150.000 dolara na operacije da bi ličio na Kim Kardašijan!

Objavljeno: 18.12.2014 | 15:37Izvor: Telegraf.rs

Mladiću je urađeno više od 50 raznih estetskih zahvata, uključujući "pumpanje" usana i jagodica, tetoviranje obrva i uklanjanje dlaka laserom sa celog tela.

Džordan Džejms Park (23) iz Velike Britanije ima vrlo neobičnu i jaku želju da postane poznata svetska starleta Kim Kardašijan, ili da se bar potrudi da liči na nju. Mladi šminker je potrošio skoro 150.000 dolara na različite operacije, kako bi podsećao na svog idola.

On je objasnio medijima da se zaljubio u ovu zvezdicu dok je gledao emisiju “Keeping Up With The Kardashians”, u kojoj su prikazani svi članovi popularne porodice Kardašijan i njihovi luksuzni stanovi i putovanja.

- Volim sve vezano za Kim. Ona je najdivnija žena ikada. Njena koža je savršena, njena kosa, kao i sve ostalo - rekao je verni fan o svojoj opsesiji.

Parku je urađeno više od 50 raznih estetskih zahvata, uključujući “pumpanje” usana i jagodica, tetoviranje obrva i uklanjanje dlaka laserom sa celog tela.

- Smejem se kada mi ljudi kažu da izgledam plastično ili “fejk”. Pa, nije ni bio cilj da izgledam prirodno. Da jeste, tražio bi sve pare nazad – dodao je ovaj mladić.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u