Zanimljivo

Bio je Samantin super zgodni dečko u seriji "Seks i grad", zaludeo je žene širom sveta, a ovako neodoljivi plavušan danas izgleda! (FOTO)

Objavljeno: 18.08.2017 | 23:01Izvor: Telegraf.rs

Samanta je uvek šetala dobre frajere, a neke od njenih momaka i danas se devojke i žene sa osmehom prisećaju, čak i posle 13 godina

 

 

Čuvena američka serija "Seks i grad" i dan danas je jedna od omiljenih ženskih televizijskih projekata, čije se epizode ni posle toliko repriziranja ne propuštaju.

Glumica Kim Katral je možda i postala planetarno popularna nakon uloge Samante Džouns, najslobodnijeg lika u seriji, a ostala je poznata po tome što je "jela muškarce".

Printskrin: Youtube/lefilmsexandthecity

Za mnoge je Samanta lik kakav bi zapravo svaka žena trebalo da bude, bez predrasuda, uvek otovrena ka novim iskustvima, bez ustezanja prema izazovima svake vrste, a ono što je najbitnije -za muškarcima nikada nije trčala i doživljavala ih je kao - prolazne.

Printskrin: Youtube/lefilmsexandthecity

Jedan od Samantinih seksi momaka bio je i plavušan Smit Džerod, kojeg je glumio srcelomac Džejson Luis. Pojavio se kao dugokosi mladić, a kada se ošišao i pokazao svoje zmijsko telo, ne samo da je zaludeo Samantu, već i žene širom planete!

Sigurno se dooobro sećate baš ove scene...

Printskrin: Youtube/Luca

Punih 13 godina je prošlo otkako se serija "Seks i grad" završila, ali lepog Smita sve žene i dalje pamte, i to sa - osmehom!

Pogledajte ga danas:

Foto: Instagram/jasonleelewis Verified

Da...i dalje izgleda sjajno, u odličnoj je formi, i dalje je onaj isti šmeker i zavodljivi plavušan koji već na prvi pogled osvaja srca.

Vratio se dugoj kosi, ima bradu, a kako se čini odlično se snalazi na gitari. I, šta više poželeti...

Foto: Instagram/jasonleelewis Verified


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u