Zanimljivo

Bahata kćerka predsednika: Cirkus je od kako se uselila

Objavljeno: 25.03.2017 | 17:04Izvor: Telegraf.rs

Za odlazak na igralište dece Trampove kćerke angažuju se tri kombija

Susedi Ivanke Tramp, kćerke predsednika SAD, u otmenom delu Vašingtona, kažu da je “cirkus” u tom kvartu počeo od prvog dana kada se njena porodica uselila u kuću vrednu 5,5 miliona dolara.

Oni navode da Trampovi nisu baš najbolje komšije jer zauzimaju parking na, inače prometnoj ulici i ostavljaju kese sa smećem na ivičnjaku, a najveća zamerka je ogromno prisustvo bezbednosnih agenata, prenosi AP.

Čak i za odlazak na igralište dece Trampove kćerke angažuju se tri kombija.

Komšije Ivanke Tramp, njenog supruga Džereda Kušnera i njihovo troje dece, požalili su se da su trotoari blokirani, da je zajednički parking zauzet i da porodicu “prve kćerke” niko ne sme da uznemirava čak ni zahtevom da poštuju raspored kupljenja smeća ispred vile.

– Cirkus je od dana kad su se uselili. Potpuno su uništili kraj – izjavila je za AP Marijeta Robinson koja živi prekoputa porodice Tramp.

Kuću u kvartu Kalorama kupila je u decembru kompanija koja je povezana sa neimenovanim čileanskim milijarderom i ona iznajmljuje kuću Kušneru i Trampovoj koji su se tu uselili odmah nakon inauguracije predsednika Donalda Trampa.

Oni oboje rade u Beloj kući kao savetnici predsednika.

Stanovnici i vlasnici elegantnih porodičnih poseda na oko tri kilometra severno od Bele kuće, navikli su na VIP susede.

Foto: Guliver/Andrew H. Walker/Getty Images

Foto: Guliver/Andrew H. Walker/Getty Images

Bivši predsednik SAD Barak Obama je sa porodicom tu živeo od kada je mu je istekao mandat, a agenti Tajne službe su čitav njihov blok zatvorili za saobraćaj.

Na Kalorami su kuće kupili i direktor “Amazona” Džef Bezos i državni sekretar SAD Reks Tilerson.

Kako agencija prenosi, portparolka Tajne službe Nikol Mejnor izjavila je da su se zvaničnici službe sastali sa susedima i gradskim vlastima juče i da je tu izneta zabrinutost zbog parkinga i drugih smetnji.

Ona je međutim odbila da priži odgovore na konkretna pitanja o nivou zaštite koji porodica Tramp ima, pozivajući se na politiku agencije.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u