Zanimljivo

Američke zvezde zasijale u svakom smislu na MET GALA ceremoniji (FOTO, VIDEO)

Objavljeno: 03.05.2016 | 11:06Izvor: medio.rs

Ova ceremonija je verovatno noć u godini sa najviše stila i jedan od retkih trenutaka kada su poznate ličnosti spremne da eksperimentišu.

Događaj sezone u Metropolitan muzeju u Njujorku, Met Gala okupio je sva najveća imena Holivuda, a poznati su se pojavili u najboljim haljinama i odelima.

Filmski fanatici odbrojavaju do dodele Oskara svake godine, ljubitelji muzike sa nestrpljenjem očekuju Grammy, dok ljubitelji mode u svojim kalendarima imaju zaokružen Met Gala.

Ova ceremonija je verovatno noć u godini sa najviše stila i jedan od retkih trenutaka kada su poznate ličnosti spremne da eksperimentišu.

Međutim, ove godine nekoliko njih ukrali su krunu na crvenom tepihu.

Ove godine tema događaja je: Moda u doba tehnologije, a dominantne boje bile su srebrna i bela.

U dugoj srebrnoj haljini Kim Kardašijan zasijala je na crvenom tepihu. Ona se pojavila sa svojim suprugom Kanje Vestom koji je izazvao pažnju srebrnom jaknom. Osim stajlingom, Kim je privukla pažnju dugim, lepo oblikovanim nogama, pa su svi pogledi bili uprti u nju.

 

Fotomodel Sindi Kraford zablistala je u srebrnoj haljini, ali je pažnju privukla i dramatičnom šminkom. Sindi je pokazala izvajanu liniju, ali i osećaj za modu.

Model Điđi Hadid izazvala je veliku pažnju na crvenom tepihu svojim stajlingom, ali i manikirom za koji strani mediji pišu da je iskeširala oko 2000 dolara. Ona se pijavila sa svojom jačom polovinom Zejn Malikom. Moguće je da je Zejn ipak privukao najviše pažnje svojim oklopom koji je za njega kreirala mod kuća Versaće.

Pop ikona Madona pojavila se na crvenom tepihu u veoma čudnoj odevnoj kombinaciji. Naime, ona se pojavila u smeloj, crnoj kombinaciji bez donjeg rublja na sebi. Ovaj njen ”gotik luk” inspirisan je takozvanom ”kineziološkom trakom”. A o njenoj pojavi, noćas su svi pričali.

Odevna kombinacija pevačice Lejdi Gage na Met Gala događaju okarakterisana je u svetskim medijima kao veoma diskutabilna. Ona se pojavila u srebrnom korsetu i mrežastim čarapama, a njena zadnjica bila je u prvom planu.

Popi Delevinj starija sestra manekenke Kare Delevinj važi za damu sa stilom. Popi se odlučila za slojevitu haljinu u bež i sivoj boji. Savršenom haljinom, upadljivim nakitom i i tamnom šminkom ona je izazvala oluju na crvenom tepihu.

Pevačica Bijonse pojavila se u pripijenoj haljini od lateksa krem boje. Ona je na ovaj događaj došla bez svoje jače polovine, ali osmeh nije skidala sa lica. Bijonse je pozirala na crvenom tepihu pokazujući svoje atribute, mađutim strani mediji su njeno pojavljivanje na crvenom tepihu okarakterisali kao ”veliki kondom”.

Glumica Kler Dejns zasenila je mnoge svojom haljinom. Naime, ona se pojavila u svetlucavoj, srebrno plavoj toalti u stilu Pepeljuge, a na njen stajling niko nije ostao ravnodušan. Haljina dizajner Zek Pozena, oduševila je prisutne posebno kada je glumcia ušla u zamračenu prostoriju, gde je čitava kreacija svetlela budući da je sastavljena od led sijalica.

Par večeri definitivno su bili glumac Džejson Stetam i model Rosi Hantington. On se pojavio u elegantno crnom odelu, a ona u dugoj, beloj haljini sa dubokim izrezom koji je otkrio njenu izvajanu nogu.

Autor: M. Krasić

  • PINK.RS

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u