Zanimljivo

Ako bacate smeće iz automobila molite Boga da ne sretnete ovu Ruskinju!

Objavljeno: 17.09.2014 | 17:05Izvor: Telegraf.rs

Ruski vozači ovih dana pored svega ostalog moraju da obraćaju pažnju i na Ruskinju na motoru koja kažnjava vozače iz automobila koji bacaju smeće iz auta i time prljaju ulice.

Dogodovštine Rusa u saobraćaju postale su već nadaleko i naširoko poznate na internetu, ali često uspevaju da nas dodatno iznenade.

Ruski vozači ovih dana pored svega ostalog moraju da obraćaju pažnju i na Ruskinju na motoru koja kažnjava vozače iz automobila koji bacaju smeće iz auta i time prljaju ulice. Neko govori i da je ovaj snimak namešten, ali je svakako ovaj video za dva dana pogledan preko pet miliona puta.

Ovaj motorizovani “borac za pravdu” čim spazi da je neko od vozača bacio nešto kroz prozor automobila na ulicu, doda gas na svom motorciklu i prati ih do prvog semafora, zamoli ih da otvore prozor i suptilno im vrati ono što su prethodno bacili.

Na kraju krajeva, nije bitno da li je video namešten ili ne, bitna je poruka i svest ljudi da ne bacaju smeće iz svojih automobila na ulice, jer bi neko mogao ovo stvarno da im uradi.

Pogledajte video i uverite se kako to ova Ruskinja radi:


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u