Zanimljivo

A KOD NAS ČOKOLADICE: Dubai deli zlato putnicima u gradskom prevozu!

Objavljeno: 25.10.2014 | 12:37Izvor: Kurir

Zvaničnici Dubaija odlučili su da bogato nagrade sve one koji umesto svojih automobila koriste sredstva gradskog prevoza

U okviru kampanje povodom proslave Dana javnog prevoza, vlasti Dubaija pripremile su bogate nagrade kako bi podstakle ljude da češće koriste gradske autobuse

Zvaničnici Dubaija odlučili su da bogato nagrade sve one koji umesto svojih automobila koriste sredstva gradskog prevoza.

Uprava javnog prevoza emirata najavila je da će pokloniti četiri kilograma zlata u okviru proslave Dana javnog prevoza, 1. novembra, ne bi li tako podstakla ljude da više koriste zajednička prevozna sredstva.

"Akcija, tokom koje će nagrade u zlatu putnicima biti podeljene "izvlačenjem slamke i na druge zanimljive načine", trajaće nedelju dana", piše list Galf Njuz.

U Dubaiju svaka porodica u proseku poseduje 2,3 automobila, te ne čudi što samo 13 odsto stanovništva koristi javni prevoz. Tokom najavljene kampanje, vlasti neće deliti samo zlato, već i druge vredne nagrade u ukupnoj sumi od 272.000 dolara!

Jedini uslov za učešće u nagradnoj igri je kupovina putne karte za neku od gradskih linija.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u