Politika

(VIDEO) ŠOKANTNA TEZA TELEVIZIJE NEO NEWS: Donald Tramp je Pakistanac usvojen i doveden u Ameriku!

Objavljeno: 13.11.2016 | 22:13Izvor: medio.rs

Mnogi su tvrdili su da Barak Obama nije Amerikanac, a sada se i Donald Tramp suočava sa istim optužbama. Naime, jedna pakistanska televizija tvrdi da je Tramp rođen u Pakistanu

- Verovali ili ne, Donald Trump je rođen u Pakistanu, a ne u Americi - govorili su na televizijskoj mreži Neo News prošlog meseca, ali video je postao viralan tek posle Trampove pobede na predsedničkim izborima 8. novembra 2016. godine.

Tramp je, prema navodima "Neo Newsa" rođen kao Davud Ibrahim Kan 1954. u regiji Vaziristan koja je sada pod kontrolom talibana. Naime, pakistanska televizija tvrdi da su njegovi roditelji poginuli u saobraćajnoj nesreći, a jedan britanski kapetan je nakon toga malog Davuda odveo u London, gde je Trampa kasnije navodno usvojila jedna porodica i odvela ga u SAD. 

Pakistanska mreža je otišla toliko daleko pa je čak objavila i fotografiju navodnog mladog Trumpa u tradicionalnoj pakistanskoj odeći za dečake.

Naravno, ukoliko bi to bilo istina, Tramp ne bi mogao da bude na čelu države, jer predsednik SAD prema Ustavu mora da bude rođeni Amerikanac.

Podsetimo, ranije je Tramp govorio kako je Obama rođen van SAD te da zbog toga nema pravo da bude predsednik, uprkos činjenici da je još uvek aaktuelni predsednik SAD-a rođen na Havajima.

Ipak, Tramp je u septembru ove godine konačno priznao da je Obama rođen u SAD-u.

-  Američki predsednik Barak Obama je rođen u SAD-u - rekao je tada na državnoj televiziji. A šta mu je sad, činiti? Donald Tramp  multimilijarder i novi predsdnik SAD je rođeni Pakistanac?! Zvuči suludo, ali...

INFORMER.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u