Politika

TRAMPA ĆE UBITI PRE NEGO ŠTO UĐE U BELU KUĆU?! Dramatično upozorenje poznatog američkog novinara Aleksa Džounsa!

Objavljeno: 12.11.2016 | 20:55Izvor: medio.rs

Novoizabrani predsednik SAD zamerio se moćnicima poput Džordža Soroša i Rokfelera, jer im neće dozvoliti da oni kroje politiku... Možda ne dočeka useljenje u Belu kuću, kaže Aleks Džouns

Novoizabrani predsednik SAD Donald Tramp mogao bi da bude ubijen pre inauguracije 20. januara, tvrdi poznati američki novinar Aleks Džouns.On na svom sajtu Infovors navodi da globalisti i američki moćnici poput Džordža Soroša, Rokfelera i velikih banaka, koji su vodili politiku SAD decenijama, neće dozvoliti da im Tramp pomrsi račune i "ponovo učini Ameriku velikom".

Kuje se zavera

Džouns, koji godinama podržava Trampa, kaže da se milijarder zamerio velikim igračima.

Kuje se zavera protiv Trampa. Biću srećan ako on dočeka inauguraciju i stvarno se useli u Belu kuću - rekao je Džouns.

On je dodao da je izbor Trampa za predsednika SAD pokvario planove vladara sveta, koji su svojim novcem diktirali dosadašnjim američkim predsednicima šta da rade.

Korporativne elite i zagovornici globalizacije u Trampu vide svog najvećeg neprijatelja zbog njegovih najava da će prekinuti sa dosadašnjom politikom SAD. Za njih glavna opasnost leži u Trampovom sloganu: "Amerika na prvom mestu". On će poremetiti planove bogatima i osnažiti američke kompanije, vratiti radna mesta iz sveta kod nas. Velike korporacije i američka elita to vide kao ogroman finansijski problem - objašnjava Džouns.

Takođe, Tramp je planirao i da ograničiti trgovinu Amerike sa azijskim partnerima, posebno sa Kinom, što bi moglo da izazove šok na svetskom tržištu.

Američki moćnici vide Trampa kao ogromnu pretnju po sadašnji poredak. On je pretnja njihovom kapitalu i njihovom opstanku - zaključuje Džouns.

Reuters

Prema njegovim rečima, Tramp je postao i meta moćnih američkih trgovaca oružjem.

Rekao je da će ograničiti broj ratova koje SAD vode u inostranstvu i da će prekinuti ovaj novi hladni rat - navodi američki novinar.Zbog toga Džouns Trampa poredi sa ubijenim predsednikom SAD Džonom Kenedijem, koji je bio u Beloj kući od 1961. do atentata u Dalasu 1963.

Kenedi je izabran za predsednika u vreme Hladnog rata sa SSSR. Trudio se da poboljša odnose sa Sovjetskim Savezom i zbog toga je ubijen. Slično njemu, Tramp dolazi na čelo Amerike u vreme novog hladnog rata sa Rusijom. Za razliku od svog prethodnika Baraka Obame, Tramp je najavio da će učiniti sve da poboljša odnose sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom - pojašnjava Džouns.

Svakodnevne pretnje

U prilog njegovoj teoriji idu i izveštaji američkih medija o pretnjama smrću koje Tramp svakodnevno dobija.

Društvene mreže pune su poruka mržnje. "Ubijte Trampa", najčešća je poruka poslednjih dana. Tome doprinose izveštaji vodećih medija, koji pozivaju na linč jer je izgubila njihova miljenica Hilari Klinton - priča Džouns i dodaje da će Tramp stati na put i medijima koji šire lažnu sliku o njemu i o Americi.

Kako štampa u SAD navodi, tajne službe proveravaju sve pretnje Trampu preko društvenih mreža.

Ne zna se koja je od tih poruka šala, a ko je možda ozbiljan. Sa najvećom ozbiljnošću proveravamo sve navode. Nadgledamo sve one koji imaju kriminalnu prošlost, kao i one koji imaju istoriju psihičkih bolesti - rekao je jedan od šefova tajne službe za američke medije.

Specijalne mere bezbednosti kod "Tramp tauera"

Zbog straha od mogućeg atentata na Trampa, oko sedišta njegove poslovne imperije i stana "Tramp tauera" na Menhetnu u Njujorku preduzete su specijalne mere bezbednosti. Prema navodima policije, one će trajati do 20. januara, kad će Tramp preuzeti dužnost lidera SAD.
Svuda oko solitera postavljene su velike barikade i uspostavljena je zona zabranjenog letenja.
- Zona zabranjenog leta oko "Tramp tauera" uspostavljena je 9. novembra tako da nijedna letelica ne sme da priđe zgradi u radijusu od 3,21 kilometar sve do januara naredne godine. Ova zabrana ne važi za vojne, policijske i letove tajne službe - saopštili su predstavnici snaga reda.
Ispred samog ulaza od 7. novembra parkirana je kolona šlepera napunjenih peskom koji predstavljaju barikadu duž Pete avenije, između 56. i 57. ulice. Policija takođe učestvuje u obezbeđenju "Tauera", a sve osobe koje rade u Trampovoj zgradi moraju da se legitimišu na ulazu.

INFORMER.RS

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u