Politika

RUSKI DŽIHADISTA PRETI PUTINU: Tvoji sinovi će se vratiti MRTVI iz Sirije (VIDEO)

Objavljeno: 12.10.2015 | 14:42Izvor: Telegraf.rs

On je opomenuo Putina i zapretio mu da će doći do krvavog i nasilnog okršaja u kojem će njegova država, Rusija, izvući "deblji kraj"

Ruski džihadista Ebu Ubaid al-Madani uputio je nekoliko pretnji ruskom predsedniku Vladimiru Putinu i obećao da će Rusija izaći kao gubitnik iz budućih pohoda!

On je opomenuo Putina i zapretio mu da će doći do krvavog i nasilnog okršaja u kojem će njegova država, Rusija, izvući “deblji kraj”.

- Tvoji sinovi će se vratiti mrtvi. Da li su spremni da umru zbog hirova Vladimira Putina? – rekao je Ebu Ubaid u svojoj poruci.

Džihadista je opomenuo i rusku javnost, koja je pružala podršku intervenciji Kremlja u Siriji protekle dve nedelje.

Ruski džihadista je objasnio da su sadašnja situacija i napadi silični onim koji su se odigrali 1979. godine, kada je Sovjetski Savez napao Avganistan.

Rat je trajao čak deceniju, broj žrtava je bio ogroman, a na kraju se ništa krucijalno nije promenilo, jer su 1988. godine ruske trupe napustile zemlju.

Ovaj “preteći” video se proširio ruskim medijima i društvenim mrežama, a mišljenja gledalaca su podeljena. Neki pobunjenici koji su protiv Putina su uputili pregršt uvreda i psovki upućenih Rusiji i njenom predsedniku.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: vocativ.com)

 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u