Politika

Kandidat za PREDSEDNIKA AMERIKE kopirao Vučića i POBEDIO! (FOTO)

Objavljeno: 10.02.2016 | 11:28Izvor: Telegraf.rs

Kandidat za predsednika SAD Berni Sanders kopirao je slogan koji je Aleksandar Vučić i SNS koristio tokom izborne kampanje 2014. godine u Srbiji, a upravo on mu je i doneo pobedu na stranačkom glasanju u Nju Hempširu nad Hilari Klinton

Republikanac Donald Tramp i demokrata Berni Sanders odneli su ubedljive pobede na stranačkom glasanju u Nju Hempširu za nominaciju za kandidate na predsedničkim izborima u SAD. Ipak ono što je najzanimljivije za građane Srbije je to da demokrata Sanders ima potpuno isti slogan koji je koristio Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka u izbornoj kampanji 2014. godine!

Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

Iza Sandersa je među republikancima senator iz Ohaja Džon Kejsik, dok se za treće mesto bore guverner Floride Džeb Buš, teksaški senator Ted Kruz i senator sa Floride Marko Rubio.

Ipak jedna stvar mnogo bode oči sve u Srbiji, a to je slogan Sandersa – “A FUTURE TO BELIEVE IN” (na srpskom: BUDUĆNOST U KOJU VERUJEMO). Baš taj slogan bio je moto pobede Srpske napredne stranke i Aleksandar Vučića na izborima 2014. godine posle kojih su naprednjaci osvojili apsolutnu većinu i zagospodarili Srbijom!

Berni Sanders. Foto: AP/Tanjug

Berni Sanders. Foto: AP/Tanjug

Da ovo nije slučajno, govori sledeća činjenica – slogan za Sandersa osmislio je konsultant za politički marketing Tad Davine, a isti čovek je radio i kampanju za Vučića pre par godina, koja mu je donela 48.3% glasova.

Očigledno je zaključio da ovaj slogan “mnogo dobro radi posao”, pa ga je “kopirao” i za Sandersa.

(D. Z.)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u