Društvo

ZBOG RASKIDA PROVELA 7 DANA U KFC: Otišla je samo na krilca i hamburger...

Objavljeno: 24.10.2014 | 17:25Izvor: Kurir

Nisam planirala da ostanem tamo dugo, samo sam htela neka pileća krilca ili hamburger. Ali kada sam stigla tamo i počela da jedem odlučila sam da mi treba vremena da razmislim, rekla je Tan Šen

Tan Šen (26) iz Čengdua, glavnog grada kineske provincije Sečuan, nedavno je ostavio dečko, pa je pomislila da bi utehu mogla da pronađe u restoranu brze hrane. Tražila ju je sedam dana...

Tan je rešila je da svrati do restorana "Kentaki frajd čiken" (KFC), koji se nalazi u blizini njene kuće i časti sebe jednim "double down" hamburgerom.

Međutim, ubrzo se predomislila i odlučila da jedan nije sasvim dovoljan, javila se na posao da je bolesna i rešila da ostane malo duže. Tačnije, čitavu nedelju!

"Nisam planirala da ostanem tamo dugo, samo sam htela neka pileća krilca ili hamburger. Ali kada sam stigla tamo i počela da jedem odlučila sam da mi treba vremena da razmislim. Nisam želela da se vratim u svoj stan, jer je bio prepun sećanja na njega. Tako sam ostala", rekla je Tan.

Jiang Li Lung (22), koji radi u KFC-u, rekao je da je restoran otvoren 24 časa dnevno, tako da je na prvi pogled Tan bila nezapažena.„Ali posle nekoliko dana, počeo sam da razmišljam da mi izgleda veoma poznato. Onda sam shvatio da sam je posluživao protekla tri dana, a da ona nije zapravo ni otišla odatle“, rekao je Lung.

"Kada smo je pitali da li je sve u redu, rekla je da jeste i da joj je samo potrebno vreme da razmisli. A onda je naručila još jedan kutiju pilećih krilaca sa velikim pomfritom", istakao je Lung.

Posle nedelju dana - tokom koje je privukala pažnju lokalnih medija - Tan je odlučila da joj je ipak "muka od ukusa piletine", tako da je napokon rešila da napusti restoran, da otkaz na poslu i ode kući svojim roditeljima.

Tan je otišla iz KFC-a ali je mladom radniku restorana brze hrane prirasla srcu. "Mislim da nam nekako nedostaje. Svakako je učinila moj posao još zanimljivijim", rekao je Lung.

Više fotografija pogledajte ovde.

 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u