Društvo

ZBOG OVOG DIRLJIVOG SNIMKA PLAČU MILIONI: Pas se oprašta od vlasnika koji umire, ovo su njihove poslednje sekunde (VIDEO)

Objavljeno: 10.12.2016 | 00:22Izvor: Telegraf.rs

Porodica je dobila dozvolu od bolnice da dovede ženku rase bokser

Porodica umirućeg Rajana Džesena objavila je dirljiv snimak, na kojem se pas u bolnici oprašta od svog vlasnika.

Prošlog meseca Rajan je primljen u bolnicu zbog jake glavobolje, ali umesto migrene konstatovano je da je su bolovi uzrokovani teškim krvarenjem u mozgu. Lekari se dali sve od sebe, ali 33-godišnji muškarac je upao u komu.

Rajan se nalazio u stanju moždane smrti i njegova porodica je odlučila da se isključe aparati koji su ga održavajli u životu. Pre nego što se to dogodilo, njegovi najbliži su dobili dozvolu od bolnice da se od svog vlasnika oprosti ženka rase bokser, po imenu Moli.

Rajanova sestra je na Fejsbuku postavila dirljiv video na kojem se vidi Moli kako poslednji put njuši svog voljenog gazdu. Snimak je u srce dirnuo desetine hiljada ljudi koji su na društvenim mrežama videli tužnu scenu.

– Bolnica je uradila sjajnu stvar kada nam je dozvolila da dovedemo Moli. Ona ga je videla poslednji put i sada zna zašto se Rajan nikada neće vratiti kući. Da ste znali Rajana bilo vam jasno koliko obožava svog psa – napisala je na svom Fejsbuk profilu Rajanova sestra Mišel.

Rajanovi organi su odmah posle smrti donirani, a njegovo srce je nastavilo da kuca u telu 17-godišnjeg mladića iz Kalifornije.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u