Društvo

ZA NJIH NEMA PREPREKA: Ruski "Noćni vukovi" prešli granicu Poljske bez problema

Objavljeno: 27.04.2015 | 11:41Izvor: Telegraf.rs

Bajkeri iz Rusije, koji učestvuju u manifestacionoj vožnji od Moskve do Berlina, povodom 70 godina od završetka Drugog svetskog rata, na svom zvaničnom internet blogu objavili su da su poljsku granicu prešli bez incidenata iako su vlasti u Varšije ranije najavile da im neće dozvoliti ulazak u zemlju

Ruski motociklisti “Noćni vukovi” prešli su danas poljsku granicu na punktu Terespolj, između Belorusije i Poljske, iako su vlasti u Varšije ranije najavile da im neće dozvoliti ulazak u zemlju.

VOĐA NOĆNIH VUKOVA NEMAČKOM ŠPIGLU: Srbi su moja braća, ton vašeg časopisa vodi u ponor (FOTO)

Bajkeri iz Rusije, koji učestvuju u manifestacionoj vožnji od Moskve do Berlina, povodom 70 godina od završetka Drugog svetskog rata, na svom zvaničnom internet blogu objavili su da su poljsku granicu prešli za sada bez incidenata.

Motocikliste je na poljskoj granici dočekao veliki broj ljudi, a prelazak je uživo prenosila ruska televizija “Raša tudej”.

Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

PUTINOVI NOĆNI VUKOVI SMETAJU POLJACIMA: Oni su ruski banditi!

Foto: timocka.krajina.rs

Foto: timocka.krajina.rs

Iz poljskog Ministarstva spoljnih poslova ranije je saopšteno da Poljska neće dozvoliti “Vukovima” da pređu granicu i uđu na teritoriju te zemlje.

Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

Ruski Moto-klub “Noćni vukovi” organizovao je vožnju koja je planirana da se završi na Dan pobede nad fašizmom – 9. maja u Berlinu.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u