Društvo

Voditelji Top Gear-a zarađuju brže nego što voze, a voze vrlo brzo!

Objavljeno: 26.11.2014 | 19:34Izvor: Telegraf.rs

Dvorci, imanja, vikendice, helikopteri, luksuzni automobili, motocikli i skupocena odeća su svakidašnjica zvezda najprodavanijeg britanskog TV serijala "Top Gear"

Voditelji najpoznatijeg britanskog TV serijala o automobilima “Top Gear” Džeremi Klarkson (54), Ričard Hamond (44) i Džejms Mej (51) tokom 12 godina koliko se emituje serijal zaradili su skoro osam milijardi dinara. 

Dvorci, imanja, vikendice, helikopteri, luksuzni automobili, motocikli i skupocena odeća su svakidašnjica zvezda najprodavanijeg britanskog TV serijala, prenosi portal 24sata.hr.

Najstariji među njima, Klarkson, “teži” najviše, skoro pet milijardi dinara. Deo bogatstva potrošio je na svoj dom u Oksfordširu u južnoj Engleskoj gde ima ekofarmu pilića. U kafiću koji se nalazi u blizini imanja povremeno počasti i britanskog premijera Dejvida Kamerona. Diči se “ferarijem”, “lamburdžinijem” i “jaguarom”, od kojih svaki vredi najmanje 150 miliona dinara.

Njegov kolega Ričard Hamond ima nešto više od dve milijarde dinara i preferira letelice. Za helikopter kojim dolazi na posao iskeširao je oko 200 miliona dinara. Kad ne leti, Hamond na motociklu iz 1927., vrednom skoro 2 miliona dinara, obilazi imanje s dvorcem Hamelot. Za njega kažu da ima najrafiniraniji ukus, a drži i do mladolikog izgleda pa mnogo novca troši na botoks, bojenje kose i ostale tretmane za ulepšavanje.

Najskromniji deo voditeljskog trojca je Džejms Mej koji vredi milijardu i po dinara. Iako je zaradio najmanje od kolega, ipak sebi ponekad može da priušti po neki privatni avion. Kupio je i “rols rojs” za 50 miliona dinara a strast su mu i različiti gedžeti.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u