Društvo

Vlasnik noćnog kluba pao sa prozora zgrade pravo u smrt! Njegova devojka Marija je bila unutra, a objavila je ovaj status na Fejsbuku (VIDEO)

Objavljeno: 02.02.2017 | 17:12Izvor: Telegraf.rs

Vlasnik noćnog kluba pao sa prozora zgrade pravo u smrt! Njegova devojka Marija je bila unutra, a objavila je ovaj status na Fejsbuku (VIDEO)

Čovek je visio na prozoru visoke moskovske zgrade kada se iznenada okliznuo i pao, dok je sve to snimao očevidac iz susedne zgrade.

Video prikazuje suvlasnika noćnog kluba “Soho rum” u Moskvi, Sergeja Tkačenka, koji je čistio spoljnu stranu prozora. Na snimku se u jednom momentu vidi kako on gubi ravnotežu ali se vrlo brzo vraća u početni položaj, da bi se nedugo zatim opet okliznuo i ovoga puta pao na krov supermarketa ispod sebe, pravo u svoju smrt.

Toliko je brzo pao da je odskočio od površinu krova supermarketa, a prelomi njegovih nogu odmah su bili vidljivi.

Njegova devojka Marija R., koja je sve vreme bila sa unutrašnje strane prozora sa kojeg je Sergej pao, odmah je pozvala hitnu pomoć, koji su mogli samo da konstatuju smrt.

Nakon njegove smrti, Marija je na Fejsbuku napisala “Moj voljeni čovek je mrtav”.

Većina pratilaca na ovog društvenoj mreži bila je zgranuta i dirnuta nesrećnim događajem, ali neki su je i krivili zbog toga što se desilo, aludirajući da se Sergej na krov popeo zbog svađe sa svojom devojkom.

Policija i dalje istražuje detalje oko ovog slučaja, piše Dejli mejl.

(Telegraf.rs)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u