Društvo

VLADISLAVA, MAJKA MONSTRUM: Otišla kod ljubavnika i ostavila decu da gladuju 9 dana, policija ušla u kuću i zatekla UŽAS (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 08.12.2016 | 10:35Izvor: Telegraf.rs

Dečak Danil je nakon šest dana umro od gladi, a njegova sestrica Ana je naredna tri dana provela sama u stanu kraj tela mrtvog brata

Vladislava Podčapko (20) ostavila je svoju decu samu i otišla kod ljubavnika. Nakon šest dana, njen 23-mesečni sin umro je od gladi. Policiji je rekla da nije znala da deca mogu umreti i da će se dogoditi ovakva tragedija.

Majka je decu ostavila samu u svom stanu u Kijevu u Ukrajini, a onda je na devet dana provela kod svog ljubavnika. U stanu su ostali dečak i njegova dvogodišnja sestra, kako prenosi Miror.

Dečak Danil je nakon šest dana umro od gladi, a njegova sestrica Ana je naredna tri dana provela sama u stanu kraj tela mrtvog brata.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Kada su je konačno pronašli devojčica je bila u lošem stanju zbog izgledanjivanja i hitno je prebačena u bolnicu. Na sreću lekari su uspeli da joj spasu život.

– Devojčica je bila iscrpljena i veoma slaba – rekao je jedan od lekara.

Nakon brojnih infuzija devojčica je u stabilnom stanju i preživeće. Podčapkova, za koju se veruje da je trudna s trećim detetom, rekla je policiji da nije znala da deca mogu umreti.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Ona je odmah pritvorena i preti joj zatvorska kazna od osam godina zbog zanemarivanja dece.

Kako javlja “Dejli Mejl”, deca su bila preplašena i zbunjena, pa su čak pokušala da pobegnu iz stana. Vukli su ulazna vrata, ali su ona bila zaključana.

Komšije su čule decu kako plaču, čak su zvale i policiju, ali oni nisu hteli da intervenišu.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Pretpostavlja se da su deca pronađena tek kada im se majka vratila, nakon čega je došla i policija. Socijalna služba će odlučiti o sudbini devojčice koja je imala sreće da preživi ovu neverovatnu golgotu.

(Telegraf.rs)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u