Društvo

(VIDEO) NEOBJAŠNJIVI FENOMENI: Ove ljude zaštitili su anđeli čuvari u neverovatnim situacijama

Objavljeno: 05.02.2016 | 16:12Izvor: Kurir

Ljudi iz celog sveta koji su preživeli razne situacije i scene, svedoče o misterioznim "anđelima čuvarima" koji su im spasli živote u poslednjem trenutku, ovo su njihove priče.

1. Neobičan snimak, koji po tvrdnjama nekih dokazuje postojanje anđela čuvara, prvo se pojavio na forumima koji se bave paranormalnim pojavama.

Ovaj snimak je nastao u Brazilu, a u oblaku dim vidljiva senka nepoznate osobe, za koju teoretičari paranormalnih pojava tvrde da je u pitanju anđeo čuvar, koji je spasao mladića (24), iz saobraćajne nesreće, kada je ovaj izleteo sa puta, da bi izbegao grupu konja koji su se zadesili na ulici.

Uprkos brzini mladić se svojim vozilom nije uspeo da zaustavi, pa je udario u zid, a zagovornici paranormalnih pojava su uvereni da je tragediju zapravo sprečio duh ili anđeo zaštitinik, koji je vidljiv na snimku zaokružen crvenim kružićem.

 

2.  Iako su doktori rekli da neće živeti dugo nakon rođenja, Čelzi Banton ostala je živa sve do puberteta. A kada se ponovo vratila u bolnicu zbog jake upale pluća, doktori su pomislili da je ovoga puta došlo njeno vreme da napusti zemlju.

Njena majka, Kolin banton sigurna je da je anđeo došao kako bi njenoj ćerki dao još jednu šansu dok je skoro beživotno ležala na dečijoj klinici Šarlot. Ona tvrdi da je to bilo čudo i da je naučila da više nikada ne uzima stvari zdravo za gotovo.

Porodica je prihvatila savet lekara i okupili su se kako bi rekli poslednje zbogom Čelzi. Plakali su dok je ona gubila svest. Bilo joj je sve gore i gore i imali su vrlo malo nade da će preživeti više od nekoliko sati. Sestra Kajli ostala je pored nje da se pozdravi sa svojom mlađom sestrom, koja bi trebalo da proslavi svoj 15. rođendan na Božić. Kajli je odbila da napusti Čelzi dokle god je u bolnici.

Ali izvan prostorije u kojoj se nalazila Čelzi, anđeoska svetlost primećena je na sigurnosnim kamerama. Sestre su saopštile to Kolin Bantnon i dali su joj da pogleda snimak. Svetlost, u obliku anđela, izuzetno svetla i jaka bila je vidljiva samo na bezbednosnim monitorima.

Doktori i ostalo osoblje iz bolnice složili su se da je svetlost bila u obliku figure sa krilima i da je izgledala "anđeoski". Ona je bila ispred Čelzine sobe nekoliko minuta. Kolin je rekla da je to bio ili anđeo koji je trebalo da je odvede ili anđeo koji joj je pomogao da ozdravi.

Čelzino stanje se popravilo. Nekoliko trenutaka kasnije, ona se probudila i zbunila sve doktore u sobi. Ona je čudesno izlečena od upale pluća i puštena je iz bolnice. Njena majka smatra da je figura koja je stajala ispred vrata bio njen "anđeo čuvar", ostavljajući joj do znanja da još nije došlo njeno vreme da napusti ovu zemlju.

3. Anđeo čuvar ili već nešto drugo spasao je biciklistu sigurne smrti. Na snimku sigurnosne kamere u Kini vidi se kako čovek ili nešto drugo spasava biciklistu koji je izleteo pred kamion.

Na neverovatan način teleportovao je čoveka iza kamiona. Toliko se sve brzo odigralo da je vozač kamiona stvarno video da je udario biciklistu. Obojica su bili u čudu ne znajući šta im se dogodilo, dok se heroj nogu pred nogu odšetao u mrak.

4.  Džejd Jejts iz Australije nije verovala u duhove sve do ovog bizarnog trenutka kada je dve svetleće figure ugledala kako lebde nad krevecem njene ćerkice Lusi.

Džejd je duhove ugledala na bejbi monitoru i zabeležila snimak koji je iste večeri podelila na Fejsbuku. "Večeras neću mirno spavati. Do pre pet minuta nisam verovala u duhove, a sada ih gledam u Lusinoj u sobi", napisala je Džejd.

Njeni prijatelji su objavu prihvatili vrlo ozbiljno, a više njih ju je upozorilo da napusti kuću. A jedna prijateljica je u svetlećim figurama prepoznala devojčicu i stariju gospođu. "Džejd, da li želiš li da dođem k tebi? Ovo nije zafrkancija. Ovo su duhovi sigurno, budi vrlo oprezna", napisao joj je prijatelj.

Navodni duhovi su odjednom nestali čem je Džejd ušla u sobu da se uveri da li je sve u redu s njenom ćerkicom. Majka je zaključila da je "duhove" samo uznemirila i oterala. A pojedine prijatelje ova situacija navela je na razmišljenje da, ako su se u kući pojavili entiteti s one strane sveta, sigurno nemaju loše namere.

5. Brus Van Nata bio je jako povređen kada je na njega pao kamion od 4.500 kilograma.

On tvrdi da je video dva anđela koja su ga držala u tom trenutku. Pet glavnih arterija su mu bile pokidane i nije se očekivalo da živi više od nekoliko sati, međutim po njegovim rečima Bog ga je izlečio čudesno.

 

 


 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u