Društvo

VERUJETE LI OVOM RUSU? Predvideo je pad malezijskog aviona!

Objavljeno: 24.07.2014 | 19:52Izvor: Telegraf.rs

Još 2009. godine ruski astrolog predvideo je da će jul i avgust 2014. biti period kada bi trebalo da izbegavamo avionske letove.

Najpoznatiji ruski astrolog Pavel Globa predvideo je avionske nesreće koje se dešavaju poslednjih dana. On je još 2009. godine rekao da će 2014. biti godina povišenog rizika, i upozorio na avionske letove.

Inače, Globa je prvi put obznanio svoja predskazanja početkom 80-tih godina prošlog veka, kada je najavio da će se “SSSR uskoro raspasti i da će u leto 1991. na ulicama Moskve biti tenkovi”. Po njegovim rečima, oko 85 posto njegovih predviđanja se ispunilo

Evo šta je tada još rekao.

Ukrajina će se raspasti na tri dela 2014. godine.

Ekonomska kriza, koja će se produžiti do 2020. godine, prekrojiće geopolitičku kartu sveta. SAD čekaju teška vremena, a Ukrajina i Evropska unija prestaće da postoje.

- Za dolar će naredne dve godine biti veoma teške, iako se kolaps američke valute još neće dogoditi. Najteže vreme za dolar nastupa 2017-2018. Dolar će potpuno devalvirati, novčanice će lepiti preko zidova u toaletima i neće znati šta će sa njima. U tom smislu, evro je pouzdanija valuta – rekao je tada Globa.

Umesto Evropske unije pojaviće se nekoliko saveza. Zemlje Skandinavije i Pribaltika formiraće Severni savez, a Francuska, Italija i Španija će se ujediniti u Južnoevropski savez. Evropska unija će možda i opstati kao formacija, ali samo na papiru.

Blok NATO će prvo malo ojačati, ali će zatim prestati da postoji.

Do kraja 2020. godine sve države će preživeti teška vremena, ali će na kraju teških godinaRusija postati moćna imperija i novi svetski lider.

Na kraju 2020. čitavo čovečanstvo će se konačno oprostiti od krize, koja će biti nazvana “Druga velika depresija”.

Procenjujući verovatnoću prirodnih kataklizmi i tehnogenih katastrofa, Pavel Globa je rekao da će 2014. biti godina povišenog rizika, i upozorio na avionske letove.

- Najverovatnije, u julu-avgustu treba očekivati talas avionskih nesreća, pa bih savetovao da se svi uzdrže od letova u svim pravcima. U decembru i januaru 2015. dramatično će porasti opasnost od zemljotresa, posebno u vodama Pacifika.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u