Društvo

Veroučitelj oduzeo nevinost učenici od 16 godina!

Objavljeno: 20.11.2014 | 17:19Izvor: Telegraf.rs

Veroučitelj, koji je izjavio da je aferu sa ovom devojčicom započeo kada je ona imala 15 godina, rekao je da je pristala čak i na odlazak kod njega kući. Ona je stalno pokazivala tendenciju za stupanje u odnos, što znači da do seksa nije došlo protiv njene volje

Veroučitelj Stjuart Kerner (44) iz Londona, optužen je za stupanje useksualni odnos sa maloletnom učenicom, javili su iz Londonskog okružnog suda. On je sa ovom 16-godišnjakinjom bio u vezi skoro 18 meseci, da bi joj na kraju oduzeo nevinost.

Kako Dejli mejl navodi, oni su stupali u seks na najrazličitijim mestima u školi, od praznih ostava, do različitih učionica.

Veroučitelj, koji je izjavio da je aferu sa ovom devojčicom započeo kada je ona imala 15 godina, rekao je da je pristala čak i na odlazak kod njega kući. Ona je stalno pokazivala tendenciju za stupanje u odnos, što znači da do seksa nije došlo protiv njene volje.

Sud je objasnio da je učenica bila nestrpljiva u želji da izgubi nevinost i da je do seksualnog odnosa prvi put došlo još u februaru 2012. godine.

Jednom prilikom smo imali seks ceo dan kod njega kući dok je žena bila na poslu – izjavila je maloletnica na sudu.

Ona je objasnila da je to za nju bio jedan od najlepše provedenih dana sa Stjuartom i da je njihov odnos “zapisan u zvezdama”. Na poklon, dobila je knjigu “50 nijansi sive”, koju je on smatrao pogodnom za devojku njenog uzrasta.

Ljubavnici su otkriveni kada je majka maloletnice uzela njen telefon i našla seksualni sadržaj sa Stjuartom.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u