Društvo

UŽASAVAJUĆI SNIMAK: Ruska porodica sa bebom skače sa petog sprata zgrade u plamenu! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 27.05.2016 | 23:13Izvor: Telegraf.rs

U trenutku kad više nisu mogli da dišu od dima, porodica je izašla na balkon. Otac Vitalij (27) je tamo pronašao stari tepih, bacio ga dole i zamolio ljude da hvataju članove njegove porodice

Četvročlana porodica sa sve jedanaestomesečnom bebom u naručju skočila je sa petog spratazgrade koja je gorela! Na sreću, svi su uspešno preživeli pad, dok je otac lakše povređen.

Naime, stan na četvrtom spratu zahvatio je požar koji je pretio da se proširi na stan iznad, gde živi porodica sa dvoje dece. Incident se dogodio 22. maja u gradu Strunino u ruskoj regiji Vladimir.

U trenutku kad više nisu mogli da dišu od dima, porodica je izašla na balkon. Otac Vitalij (27) je tamo pronašao stari tepih, bacio ga dole i zamolio ljude da hvataju članove njegove porodice, prenosi ruski TVC kanal.

Užasavajući video pokazuje kako jedanaestomesečnog Zenju kao da neka nevidljiva sila baca sa balkona dok ga gomila ispruženih ruku na tepihu čeka dole. Za samo nekoliko sekundi njegova trogodišnja sestra Ksenija krenula je za batom.

Printskrin/Youtube/Bloknot Video

Vatra koju je verovatno izazvao komšija ispod koji je pravio palačinke, nije trajala duže od 20 minuta, ali porodica iznad nije htela da rizikuje i uzela je sudbinu u svoje ruke.

– Razmišljala sam samo o tome kako da spasem svoju decu – rekla je Elena, navodi sajt Bloknot.

Spasilačke ekipe su stigle za nekoliko minuta i pridružile se dole komšijama.

Printskrin/Youtube/Bloknot Video

Poslednji je skočio Vitalij koji je gadno povredio leđa i završio u bolnici.

Elena je kasnije pisala kako se osećala užasno i bespomoćno dok je ceo stambeni blok bio zahvaćen dimom i kad je nemoguće bilo učiniti bilo šta osim skočiti sa gornjeg sprata.

Pogledajte kako je to izgledalo:

(Telegraf.rs)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u