Društvo

Upoznajte ženu koja prodaje svoje jajne ćelije

Objavljeno: 21.08.2014 | 19:14Izvor: Super žena

Dvadesetpetogodišnja Ema Frost iz Romforda je nezaposlena majka dve devojčice koja je odlučila da zaradi novac pomažući parovima koji ne mogu da imaju decu.

Ema se na ovakav potez odlučila kako bi svojim dvema ćerkama mogla da pruži sve što požele, ali i pomogne drugim ženama koje nisu u mogućnosti da zatrudne donirajući im svoje jajne ćelije. 

Do sada, tri žene su dobile Emine jajne ćelije i sve tri su uspešno postale majke. Ema je prodajući jajne ćelije do sada zaradila 2, 250 funti, a planira da donira još sedam puta. Maksimum novca koji može da zaradi za jedno davanje jajne ćelije je 750 funti. 

Novac koji je zaradila, ova majka dve devojčice uložila je u obnovu dečije sobe i kupovinu igračaka za njene dve ćerke. 

"Drago mi je što uz moju pomoć drugi imaju priliku da postanu roditelji“, rekla je Ema koja je o prodaji jajnih ćelija počela da razmišlja pošto je želela svojoj prijateljici, koja nije mogla da zatrudni, da bude surogat majka. 

Međutim, kada se odlučila da bude surogat majka i sama je otkrila da ona i njen suprug Ben očekuju drugo dete. Sada Ema i Ben imaju dve ćerke, šestogodišnju Bejli i dvogodišnju Miju. 

Nakon rođenja druge ćerkice, Ema je odlučila da na drugi način može da pomogne onima koji ne mogu da postanu roditelji. 

Nakon prve prodaje jajne ćelije, Ema je potpuno renovirala dečiju sobu. Novac od treće donirane jajne ćelije stavila je na račun kako bi njene ćerke mogle da raspolažu ušteđevinom kada postanu punoletne. 

"Kada sam prvi put donirala jajnu ćeliju cela porodica je bila ponosna na mene. Maksimum donacija je deset što ću sigurno ispuniti“, rekla je Ema. 

Fotografije Emine porodice možete pogledati ovde. 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u