Društvo

TRUDNICA PRONAĐENA OBEŠENA U ORMARU: Njeno oproštajno pismo sve potreslo!

Objavljeno: 10.03.2017 | 21:38Izvor: medio.rs

Nakon prvog porođaja patila je od postporođajne depresije.

Trudna majka  Kejt Vilkoks (36) koja je patila od postporođajne depresije obesila se nekoliko nedelja pre nego što je trebalo da rodi svoje drugo dete, piše Dejli mejl.

Ona je pronađena kako visi u ormanu. Što se njego psihičkog stanja tiče, saznalo se da je posle prvog porođaja, kada je dobila ćerku Iris 2014. godine,Kejt je počela da pati od depresije.

Nakon terapije Kejt je lekare ubedila da se bolje oseća, a sud je potvrdio da je već pokušala da počini samoubistvo, što je očigledan vapaj za pomoć.

Njen suprug Struart Vilkoks  rekao je da je to bio jako težak period za celu porodicu.

– Pokušala je da se prodozira terapijom. Često smo razgovarali, ali nisam imao predstavu da namerava da sebi oduzme život. Činjenica je da je patila je od depresije. Često je bila veoma zatvorena, a poslednji put smo razgovarali to jutro pre njene smrti – rekao je on.

On  je dodao da je tokom pet meseci njenog lečenja sve izgledalo kao da će se njeno stanje popraviti. Međutim, kako kaže, sve se pogoršalo kada je drugi put ostala trudna.

Pre samoubistva je ostavila potresnu poruku svom suprugu.

– Ne ulazi! Žao mi je zbog svega, ti si divan čovek i volela bih da mogu da vratim vreme – napisala je ona u oproštajnom pismu.

Izvor: pink.rs


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u