Društvo

Tri sata ju je silovalo sedam muškaraca dok im je njen dečko govorio šta da rade!

Objavljeno: 26.11.2014 | 08:57Izvor: Telegraf.rs

Džeki je devojka koja je preživela grupno silovanje na proslavi bratstva sveučilišta u Virginiji, a svoju priču ispričala je za Roling Stoun

Devojka, koju je nekažnjeno silovalo sedam članova prestižnog bratstva jednog američkog fakulteta u detalje je ispričala događaje kobne noći.

Džeki je devojka koja je preživela grupno silovanje na proslavi bratstva univerziteta u Virdžiniji, a svoju priču ispričala je za Roling Stoun. Na proslavu ju je kao brucoša pozvao zgodan student treće godine, kojeg je upoznala dok su zajedno radili na bazenu.

Nakon što ju je odveo na večeru, pozvao ju je na proslavu prestižnog bratstva, zbog čega je bila uzbuđena. Spremala se tri sata. Odabrala je crvenu haljinu s visokom kragnom i dugo češljala svoju dugu kosu.

Zabava je počela baš kako se nadala. Doduše, nije progutala gutljaj punča koji joj je njen novi dečko ponudio nego ga je ispljunula na pod, no on to nije primetio.

Pozvao ju je da odu gore, “gde je tiše”. Ona se, ništa ne sumnjajući, popela sa njim uz stepenice i završili su u jednoj mračnoj sobi. Čim su ušli uhvatio ju je strah. Ništa nije videla, ali osećala je miris marihuane.

Pokušala je da ga dozove, ali umesto njega, na nju je nasrnulo nečije teško telo.Neko ju je srušio na stakleni sto, koji je pukao pod njihovom težinom.

Pomislila je da je reč o šali, da će neko upaliti svetlo i da će sve biti u redu. No, to se nije dogodilo.

- Začepi – neko je povikao dok je osećala teško telo na sebi i drugu osobu koja joj je kleknula na kosu. Neko joj je stavio ruku preko usta, koju je ona ugrizla, nakon čega ju je snažno udario. Svi su se počeli smejati. “Zgrabi joj j****u nogu”, neko je povikao.

Džeki su tri sata silovala sedam muškaraca dok su im njen “dečko” i još jedna osoba davali uputstva što da rade. Kad je bio red na poslednjeg, prepoznala ga je. To je bio njen kolega sa antropologije.

Izgledao je kao da će zaplakati ili povratiti dok je govorio ostalima kako ne može postići erekciju.

- Pi*kice! Što je, nije dovoljno zgodna za tebe? Želiš li postati član bratstva? Svi smo to morali da uradimo, pa moraš i ti –  počeli su da ga napadaju, nakon čega mu je neko dodao pivsku bocu.

Džeki je gledala svog kolegu pogledom preklinjanja, ali on je svejedno zario pivsku bocu duboko u nju, nakon čega je upala u polusvesno stanje u kojem je njen duh napustio krvareće telo ispod sebe.

Kad je došla svesti, bila je sama. Proslava je još uvek trajala. Niko nije reagovao kad se bosa, isprebijanog lica i haljine pune krvi dovukla u prizemlje.

Nazvala je prijatelje, koji su odmah došli na ugao ulice, gde su je našli kako se trese. Samo je jednom njenom prijatelju prva reakcija bila da pozovu policiju. Ostalo dvoje smatrali su kako je to najgore što mogu preduzeti.

Šta ako ih niko više nikada ne pozove na žurku? Bratstvo je jako moćno i to bi mogao biti kraj Džekinog života na fakultetu. Nagovorili su je da ćuti o tome što joj se dogodilo. Godinu dana kasnije, prijavila je događaj dekanu, ali ništa se nije dogodilo jer je i on je član bratstva Fi Kapa Psi.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u