Društvo

TEORIJA ZAVERE: Drevne Marsovce su nuklearnim bombama uništili svemirski varvari!

Objavljeno: 22.11.2014 | 00:10Izvor: Telegraf.rs

Doktor Džon Brandeburg kaže da su na Marsu živele dve rase Marsovaca - Sidonjani i Utopijanci, i da su obe zbrisane nuklearnim napadom, a da se posledice istog mogu i dan danas videti na površini ove planete

Doktor Džon Brandenburg je privukao mnogo pažnje svojom teorijom i  izjavom da je na Marsu postojala civilizacija, i da je ista nestala nakon nuklearnog napada od strane, ni manje ni više, nego druge rase vanzemaljaca.

Brandeburg kaže da su na Marsu živele dve rase Marsovaca – Sidonjani i Utopijanci, i da su obe zbrisane nuklearnim napadom, a da se posledice istog mogu i dan danas videti na površini ove planete. Još 2011. godine naučnici su izneli teoriju da crvena boja površine Marsa može da bude od termonuklearnih eksplozija, jer se na njojmogu pronaći ostaci uranijuma, torijuma i radioaktivnog kalijuma.

Ova teorija je “nadograđena” od strane doktora Brandeburga time da ne veruje da je eksplozija bila “prirodnim putem“, već da je nastala od strane vanzemaljske rase koja je imala za cilj da uništi Marsovce.  Doktor Brandeburg je toliko siguran u svoju teoriju da će čak i objaviti rad u časopisu koji se bavi kosmologijom i fizikom astročestica.

U svojoj teoriji on tvrdi da je Mars nekada imao klimu pogodnu za život i civilizacije koje su se razvile do stupnja starog Egipta, ali da su u jednom napadu obe zbrisane.- takođe tvrdi da je pronalazak od pre neke godine, misteriozno “Lice sa Marsa” dokaz da se sve ovo stvarno desilo.

Doktor Džon Brandeburg tvrdi dalje da moramo biti veoma oprezni, jer je i našaplaneta u opasnosti od ovakve vrste napada, te da nas veoma lako može zadesiti ista sudbina kao dve marsovske rase.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u