Društvo

SVI PLAČU ZA ARMELOM: Među žrtvama KRVAVOG napada u Minhenu i devojka iz Makedonije? (FOTO)

Objavljeno: 23.07.2016 | 11:03Izvor: Telegraf.rs

Njena porodica strahuje da joj se desilo najgore, a nemačka policija je izjavila da neće objavljivati imena ubijenih sve dok ne budu informisane njihove porodice

Među žrtvama napada u tržnom centru u Minhenu je i jedna devojka, Albanka iz Gostivara, grada na jugu Makedonije.

- Moja ćerka je bila u prodavnici u tržnom centru. Od trenutka napada, njen telefon je isključen. Moj sin je otišao da je traži po bolnicama – izjavila je Armelina majka Nazime Segaši za kosovske medije. 

Svedok sa mesta zločina je za koha.net rekao da je video Gostivarčanku kako plače zbog svoje ćerke koja je bila u tržnom centru.

View image on Twitter

– Kada su se otvorila vrata, desetak pripadnika specijalne policije su nas pretresali, a zatim evakuisali. Stvarno je bilo horor, svi su plakali, plakala je i žena iz Gostivara koja je tražila svoju ćerku koja radi u tržnom centru, izjavila je Škipe Mhmeti za KTV.

O devojci iz Gostivara se još ništa ne zna. Njena porodica strahuje da joj se desilo najgore, a nemačka policija je izjavila da neće objavljivati imena ubijenih sve dok ne budu informisane njihove porodice.

Kosovska Skaj Njuz je objavila da je među ubijenima i devojka sa Kosova, Sabina Sulaj, za koju je Armelina majka rekla da je bila prijateljica njene ćerke.

– Sve što znam o Sabini je da joj je majka iz Albanije, a otac sa Kosova i da je bila prijateljica moje Armele – rekla je Nazime Segaši.

 

 

(D.J.)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u