Društvo

STRAVIČNA ISPOVEST SEKS-ROBINJE ISIL: Danas su me silovali 30 puta, a još nije vreme ručka!

Objavljeno: 23.10.2014 | 18:56Izvor: Kurir

Nema mi života posle ovoga, zbog strahota koje sam doživela ubiću se i ako me oslobode, kaže nesrećnica i moli SAD da bombarduju bordel u kom je džihadisti drže

Svet je uznemirio potresni apel devojke iz plemena Jazida, a koja moli SAD da bombarduju bordel u kom je drže teroristi Islamske države u Iraku i Levantu (ISIL) i siluju je 30 puta u periodu od nekoliko sati, piše Dejli mejl.

Neimenovana devojka zatočena je zapadu Iraka od početka avgusta. Uspela je da stupi u telefonski kontakt s Kurdima i zamolila ih da mole SAD da bordel sravne sa zemljom. Borcima je rekla da je siluju toliko često da više ne može u toalet, a čak i da je oslobode, ubila bi se jer ne može da preboli strahote koje su joj islamisti uradili.

Detalje o njenom slučaju medijima je preneo jedan aktivista na protestu u Londonu, koji se predstavio kao Keram. Naime, aktivisti su napravili čitav performans da bi na živ način pokazali Zapadu kakve užase preživljavaju žene u ratu u Siriji i Iraku.

 

Keram je ispričao za BBC svetski servis da se na žrtvin poziv javio njegov prijatelj.

"Ako znate gde smo, molim vas, bombardujte nas. Nema života posle ovoga. Ubiću se svakako, neke su se ubile jutros. Silovali su me već 30 puta, a još nije ni vreme ručka. Ne mogu ni u toalet. Molim vas, bombardujte nas", ispričala je devojka grcajući.

Džihadisti su i ranije prisiljavali ženekoje drže kao seks-robinje da se jave svojim porodicama i prijateljima i pričaju im u kakvom teroru i nasilju žive, a sve u cilju da što više ljudi pati i da im uteruju strah u kosti.

Prošle sedmice UN su saopštile da su islamski teroristi u avgustu pobili hiljade Jazida na najstravičnije načine. Reč je o oko 5.000 ubijenih muškaraca i 5.000 do 7.000 zarobljenih žena (ima među njima i devojčica starih četiri godine) koje ili prodaju u ropstvo ili ih zlostavljaju.

Evo performansa kojim su aktivisti u Londonu prikazali Zapadu kako ISIL trguje robljem.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u