Društvo

Šta će kraljica reći: Kejt sve izazovnija

Objavljeno: 26.10.2014 | 08:55Izvor: Blic

Iako protokol kraljevskih porodica nalaže određen način oblačenja, pojedine dame sa plemičkim titulama se odvaže da ta pravila prekrše. Među njima je i Vojvotkinja Kejt Midlton koja svojim izgledom najviše uspe da šokira kraljicu Elizabetu. Provokativna crna haljina u kojoj se Kejt pojavila pre nekoliko dana u Londonu nije bila po ukusu glavne dame britanskog dvora.

Incident koji se dogodio sa žutom haljinom Kejt Midlton bio vodeća vest u svetskim medijima

Kad je žuta haljina otkrila više nego što je dozvoljeno, kraljica Elizabeta je burno reagovala. Njen savet upućen Vojvotkinji bio je da potpuno promeni imidž.

Žuta haljina nije bila jedini prekršaj Kejt Midlton koji je naljutio kraljicu. I pre ove greške kraljica je insistirala na tome da najpoznatija brineta nosi skupocenu i prefinjenu garderobu.

Pre njenog putovanja u Australiju sa princem Vilijamom pre nekoliko meseci britanska kraljica je naredila da Kejt nosi isključivo suknje ispod kolena. Čak je i unajmila stilistu Angelu Keli kako bi pomogla prinčevoj suprugi da uvek primereno izgleda.

Na ovoj fotografiji vidimo da Kejt obilazeći Australiju nije pratila kraljičine savete.

Ovo je još jedan primer neposlušnost Kejt Midlton, koja i pored toga što ne sluša kraljičine  savete uvek sjajno izgleda.

Poslednje pojavljivanje Vojvotkinje od Kembridža bilo je pre nekoliko dana na dobrotvornoj večeri u Londonu. Pored trudničkog stomaka koji se sad primećuje glavni utisak večeri je bila, za pravila britanskog dvora, smela haljine Kejt Midlton.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u