Društvo

PREGAZIO TRUDNU DEVOJKU: Pitao je da li je spremna da pobaci?!

Objavljeno: 29.01.2015 | 19:56Izvor: Telegraf.rs

Sigurnosna kamera na prodavnici automobila, ispred koje se dogodio napad, snimila je Kolbija kako velikom brzinom skreće sa puta, udara trudnu devojku i zaustavlja se nakon udarca u stub

Policija u Paskou na Floridi uhapsila je muškarca koji je u ponedeljak pokušao da pregazi trudnu devojku, tri godine nakon što je uradio istu stvar i svom rođenom bratu.

Džastin Li Kolbi (33) je vozio ulicom i odjednom naglo skrenuo na trotoar gde je udario Kristal Lin Nordhajzen, trudnicu u sedmom mesecu trudnoće. Ona je odvezena u bolnicu sa lakšim povredama dok je Kolbi završio u pritvoru.

 – Jesi li spremnada pobaciš? - pozvao je i pitao pre stravičnog napada svojim vozilom.

Sigurnosna kamera na prodavnici automobila, ispred koje se dogodio napad, snimila je Kolbija kako velikom brzinom skreće sa puta, udara trudnu devojku i zaustavlja se nakon udarca u stub.

Izašao je iz vozila, ali nije pomogao svojoj devojci već se pešice vratio kući i odvezao se motorom. Policija ga je ubrzo pronašla, iako se nalazio u bekstvu.

Inače, Kolbiju ovo nije prvi put da nekoga pokuša da pregazi. On je 2012. godine optužen za pokušaj ubistva kad je nakon svađe, automobilom nasrnuo na brata.

Pogledajte video:


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u