Društvo

Pre 9 godina joj je dečko UNAKAZIO lice kiselinom, i posle 100 operacija, ovako sada izgleda nekadašnja lepotica! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Objavljeno: 27.03.2017 | 21:23Izvor: Telegraf.rs

Kejti Pajper je u martu 2008. prošla kroz pravu agoniju i pakao kada joj je saradnik njenog bivšeg dečka sasuo kiselinu u lice i oslepeo je na jedno oko

U martu 2008. Britaniju je šokirao slučaj prelepe manekenke Kejti Pajper kojoj je Stefan Silvestri, po nalogu njenog tadašnjeg dečka Denija Linča bacio sumpornu kiselinu u lice, i unakazio je za ceo život.

Godinu i po dana posle ovog stravičnog događaja, Kejti je odlučila da se pojavi u javnosti i tako skrene pažnju na patnju zlostavljanih žena. A njene fotografije su rasplakale i one sa srcem od kamena.

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Osim užasnih ožiljaka, nesrećna Kejti je oslepela na jedno oko, i usledila je serija operativnih zahvata od kojih su mnogi bili eksperimentalni.

Lekari su prvo morali da uklone svu kožu sa Kejtinog uništenog lica, i da je zamene kožom dobijenom serijom tranplantacija.

Foto: Guliver/Chris Jackson/Getty Images

Foto: Guliver/Chris Jackson/Getty Images

Na kraju, Kejti Pajper je u prethodnih devet godina imala čak 100 operacija, i po mišljenju mnogih, doktori su uspeli da izvedu pravo čudo.

A zlotvori Deni Linč i Stefan Silvestri su osuđeni na doživotne robije, ali sa mogućnošću puštanja iz zatvora, i to Linč nakon 16 a Silvestri posle najmanje 12 odsluženih godina kazne…

Foto: Guliver/Anthony Harvey/Getty Images

Foto: Guliver/Anthony Harvey/Getty Images

Ali, Kejti je uspela da preživi sve traume i skupi hrabrost i nastavi sa životom.

Sve je obradovala vest da je Pajperova u martu 2014. rodila ćerku Bel Elizabet. 

Foto: Guliver/Tim P. Whitby/Getty Images

Foto: Guliver/Tim P. Whitby/Getty Images


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u