Društvo

Popio 56 čaša alkohola, oborio rekord, pa umro!

Objavljeno: 01.11.2014 | 11:17Izvor: Alo!

Jedno takmičenje u ispijanju žestokih pića u Francuskoj pretvorilo se u tragediju kada je pobednik pao u komu, a dan posle umro u bolnici od posledica trovanja.

Jedan 57-godišnjak iz Francuske, nadmašivši rekord postao je šampion takmičenja u ispijanju alkohola, ali nije stigao da proslavi pobedu, jer je posle nekoliko sati pao u komu.

Pomenuti Francuz umro je od trovanja alkoholom pošto je iskapio 56 čašica žestokih pića u takmičenju u ispijanju alkohola, objavili su u sredu francuski mediji.

Tragičan događaj se desio tokom vikenda u baru u “Clermont-Ferrandu” u kojem je bilo organizovano takmičenje u eksiranju što je moguće više alkoholnih pića. Točio se viski, konjak, rum i svi ostali oblici žestine koje želudac može podneti.

Neimenovani 57-godišnjak je oborio apsolutni rekord pošto je na iskap popio 56 “šotova”, ali se njegov trijumf pretvorio u tragediju jer je, nekoliko sati posle, pao u komu.

Hitno je prevezen u bolnicu, ali je sutradan podlegao posledicama trovanja alkoholom.

Policija istražuje slučaj, a razmatra se i odgovornost vlasnika bara, koji bi mogao biti suočen s optužbom za ubistvo iz nehata zbog serviranja opasnih količina alkohola.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u