Društvo

POLICIJSKA POTERA UŽIVO: Kolima srušila celu zgradu!

Objavljeno: 24.11.2014 | 22:54Izvor: Telegraf.rs

Građevina je bukvalno bila sravnjena sa zemljom za samo nekoliko sekundi, kada se žena koja je vozila auto bežeći od policije, "zakucala" u zid ove zgrade

U najvećem gradu američke države Misuri desilo se nešto nesvakidašnje tokom policijske potere koja se odigravala na ulicama Kanzas sitija. Iako je svakobekstvo od policije praćeno različitim incidentima i nezgodama, ovog puta se dogodilo nešto što je začudilo i lokalne stanovnike kao i širu javnost.

Na snimku koji je zabeležila sigurnosna kamera postavljena na ovoj raskrsnici, prikazan je beli automobil koji je u trci sa policijom, završio u fasadi jedne zgrade. Neverovatno je to što se čitava zgrada urušila od siline ovog udarca, prilikom čega je vozilo nestalo pod gomilom cigala i prašine. Građevina je bukvalno bila sravnjena sa zemljom za samo nekoliko sekundi, posle ovog stravičnog sudara.

- Vozila je kao luda i nije se zaustavila - rekao je šef policije Kris Sikoli.

Printskrin:Youtube/TOP TENNERS

Printskrin:Youtube/TOP TENNERS

Policija je jurila vozilo zbog sumnje da je ukradeno, u kome se nalazila žena koja je bila glavni akter ovog paklenog incidenta. Ona je pretrpela povrede koje nisu opasne po život, ali je ipak završila na lečenju u bolnici.

- Na sreću, nikog nije bilo u zgradi - dodao je Sikoli.

Vlasnik ove zgrade Kris Vilsi, istakao je da je desetak vozila na sličan način “upalo” u ovu dvospratnu građevinu, tokom pedesetih i šezdesetih godina.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u