Društvo

Policija greškom ubila dvoje na snimanju rijaliti programa

Objavljeno: 28.08.2014 | 00:15Izvor: Telegraf.rs

Šef policije Tod Šmaderer, rekao je da su svedoci i policajci mislili da je plastični pištolj koji je muškarac izvadio pravi, i da je on prvi "zapucao", pre nego što su policajci uzvratili vatru. Muskarac je pogođen, ali je uspeo da izađe iz restorana, pre nego što se srušio

Policija u Omahi otvorila je vatru u nameri da spreči navodnu pljačku u restoranu brze hrane i ubila člana ekipe televizijskog rijeliti programa “Policajci” i “osumnjičenog”, koji je kod sebe imao plastični pištolj, saopštile su danas vlasti.

Šef policije Tod Šmaderer, rekao je da su svedoci i policajci mislili da je plastični pištolj koji je muškarac izvadio pravi, i da je on prvi “zapucao”, pre nego što su policajci uzvratili vatru. Muskarac je pogođen, ali je uspeo da izađe iz restorana, pre nego što se srušio.

Policija je, međutim, nastavila da puca u njega i tako pogodila jednog člana šou programa “Policajci”, objasnio je Šmaderer i dodao da su trojica policajaca umešanih u incident postupali po pravilima, preneo je AP.

Video: Youtube / WORLD

Ubijeni su 38-godišnji Bris Dion, koji je radio za “Lengli prodakšns” i 32-godišnji Kortes Vašington.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u