Društvo

Pogledajte dečaka koji je došao na grob svog oca i dobio pismo iz raja

Objavljeno: 20.10.2014 | 00:32Izvor: Kurir

U videu koji je snimila dečakova majka, može se videti kako dečak ostavlja čestitku na grob uz poruku "Tata, ti si najbolji"

Maleni Đino Valentin iz Hejstingsa, Istočni Suseks, dugo će pamtiti ovogodišnji Dan očeva.

Naime, dečakov otac Deril Valentin umro je u januaru 2010. u 24. godini. Gino je sa majkom posetio očev grob kako bi mu odao počast. Ono što je uslijedilo, retke će ostaviti ravnodušne.

U videu koji je snimila dečakova majka, može se videti kako dečak ostavlja čestitku na grob uz poruku "Tata, ti si najbolji". U tom trenu, ispod kamena srcolikog oblikaosmogodišnjak nalazi beli papir adresiran na njega. Majka Gejl ga pita šta je našao, a dečak otvara kovertu i počinje da čita.

Nesvestan da je pismo napisala njegova majka, dečak joj odgovara da je pismo stiglo s neba. U nastavku piše:
"Pozdrav Đino, hvala ti što došao da me posetiš na Dan očeva. Znam da me se ne sećaš dobro budući da sam otišao kad si ti imao samo tri i po godine. Ipak, ja vas sve vidim, tebe, Sofi, baku i dedu, ujnu Lauru. Iako ti mene ne vidiš, ja znam da ti ide dobro u školi. Preselio si se i mislim da je to bila izvrsna odluka. Čujem i kad govoriš ružne reči. Znaš, nekad je u redu biti ljut, ali molim te nemoj koristiti takve reči. Nije ih lepo čuti. Hteo bih da dođem i da te vidim, ali kad jednom dođemo na nebo, nije nam dopušteno da ga napuštamo. Zato sam ti krišm dostavio ovo pismo. Nedostaješ mi mnogo", zastao je na tren.

Nakon kratke pauze, Đino je nastavio da čita sa smeškom.
"Nadam se Đino da znaš koliko te volim. Uvek sam uz tebe, gledam te i slušam, nemoj da se brineš. Poljubi baku i dedu, i ujnu Lauru za mene. S ljubavlju, tvoj tata."

Dečak je ovu neobičnu uspomenu na preminulog oca odlučio da ponese kući.

Video je na Fejsbuk postavila dečakova majka, a otad je podeljen više od 12.000 puta i "lajkovalo" ga je više od 25.000 ljudi. Gejl je uz video napisala kako je video javno objavila iz dva razloga. Prvo, da bi ga mogli da vide oni koji nisu među njenim prijateljima i drugo, kako bi pomogla drugoj deci i roditeljima u sličnoj situaciji.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u