Društvo

Ovo su poslednje slike koje je napravio mladić pre nego što ga je medved rastrgao

Objavljeno: 26.11.2014 | 13:56Izvor: Telegraf.rs

Zver teška 140 kilograma ubila je ovog momka, što je prvi slučaj napada medveda u poslednjih 150 godina, a možda je ovaj student i prvi čovek ubijen od strane ove zveri na teritoriji NJu Džerzija

Darš Patel (22) je student koji je nastradao u septembru kada ga je napao crni medved, dok je nesrećni mladić pokušavao da pobegne od kandži ove zveriGrupa prijatelja je bila na planinarenju u Nju Džerzijukada se dogodila ova nesreća koja je odnela jedan mladi život.

Policajci su pronašli medveda koji je stajao pored leša momka, čuvajući svoj plen, a zatim su ga upucali. Na mobilnom telefomu preminulog mladića, koji je inače bio izgrižen od strane divlje životinje,pronađene su slike napravljene nekoliko trenutka pre napada.

Zver teška 140 kilograma ubila je ovog momka, što je prvi slučajnapada medveda u poslednjih 150 godina. Patel se sa svojih četvoro prijatelja previše približio šumskoj opasnoj životinji, uprkos upozorenjima koja je dobio od drugih planinara.

Ostali koji su prisustvovali ovom jezivom prizoru, rekli su da je student poslednji put viđen kako se penje preko stena i beži, vičući drugima da nastave da trče.

Veruje se da je Darš Patel prvi čovek ubijen na ovaj način, od strane medveda, na prostoru Nju Džerzija.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u