Društvo

OVO JE NAJGORI PEDOFIL NA SVETU: Zlostavljao hiljade dečaka, radio kao učitelj u školi

Objavljeno: 17.12.2014 | 15:08Izvor: Telegraf.rs

Monstrum je juče proglašen krivim po tačkama osam opužbi za nepristojno i seksualno zlostavljanje pet beskućnika, dečaka iz Kenije, od kojih je jedan imao samo 9 godina

Predstavnik dobrotvorne organizacije koji je putovao u Keniju kako bi tamo radio i pomagao ugroženima, proglašen je za najvećeg pedofila uVelikoj Britaniji, kako kažu u saopštenju tamošnje policije.

Simon Haris (55) je zlostavljao oko 1.000 dece sa ulica ove države, a već je bio poznat kao registrovani seksualni prestupnik. On je juče proglašen krivim po tačkama osam opužbi za nepristojno i seksualno zlostavljanje pet beskućnika. Dečaci iz Kenije, od kojih je jedan imao samo 9 godina, bili su žrtve ovog monstruma.

Policija veruje da je ovaj čovek, koji je nekada radio kao učitelj u Britanskoj privatnoj školi, već 40 godina zlostavljao decu i dostigao cifru od stravičnih 1.000 žrtava. Protiv Harisa je svedočilo 46 malih beskućnika, ali policijski službenici tvrde da je ovaj broj samo “kap u okeanu”.

Mališani su u svom svedočenju izneli strašne detalje stvari koje im je učiniopedofil u svom luksuznom domu u Keniji. Jedan od zlostavljanih svedoka se ubio tokom trajanja sudskog postupka, jer je čitava situacija iznošenja informacija bila previše traumatična za njega.

Humanitarne organizacije su zahtevale da saznaju zašto je ovom manipulativnom i opasnom nasilniku dozvoljeno da otputuje slobodno u državu bede i siromaštva. Takođe, postavlja se i pitanje kako čovek koji od 1980. godine ima ovakav dosije, može da radi sa desetinama ranjive i bespomoćne dece.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u