Društvo

Otišao na Bali, a ono što je posle pronašao u svom telu potpuno ga je šokiralo

Objavljeno: 21.10.2014 | 15:25Izvor: Kurir

Kada se Dilan probudio jedno jutro na svom stomaku uočio je neobičnu crvenu crtu. Odmah je potražio pomoć lekara koji su mu dali antihistaminik, jer su smatrali da je reč o običnom ubodu insekta. Međutim, crvena crta je i dalje rasla

Put na Bali za Australijanac Dilana Tomasa pretvorio se u pravu noćnu moru. Vikend opuštanja s prijateljima za ovog 21-godišnjeg mladića nije prošao kako je bilo planirano.

Naime, kada se Dilan probudio jedno jutro na svom stomaku uočio je neobičnu crvenu crtu. Odmah je potražio pomoć lekara koji su mu dali antihistaminik, jer su smatrali da je reč o običnom ubodu insekta. Međutim, crvena crta je i dalje rasla, što je ovog 21-godišnjaka opet nateralo na odlazak doktorima.

Ono što su otkrili u njegovom stomaku potpuno ga je šokiralo. U njega je ušao tropski pauk, a crvena crta bila je ustvari staza koju je kopao u njegovoj koži.Pauk je u njegovo telo ušao kroz ožiljak koji mu je ostao nakon operacije slepog creva.

Srećom, doktori su uspeli da ga izvade.

”Ne plašim se bilo čega, ali ovo me je uplašilo. Bilo je vrlo bizarno iskustvo znati da je tako nešto bilo u mom tielu nekoliko dana”, rekao je Dilan.

Tropski pauk poslan je na testiranje, a Dilan bi trebalo uskoro da sazna što je tačno bilo u njegovom stomaku.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u