Društvo

Otac ju je silovao godinama, pucao u nju i naterao je da abortira ofingerom!

Objavljeno: 29.01.2015 | 23:42Izvor: Telegraf.rs

Nesrećna žena je bila fizički i seksualno zlostavljana od svoje šeste godine, ali je ipak odlučila da poseti oca na samrti i da mu kaže da ga voli

Džudi van Nikerk (46) iz Londona je otkrila javnosti nešto zbog čega su svi zanemeli. Ona je posetila svog oca Nou Valš na samrti u zatvoru, kako bi mu rekla da ga voli, iako je on decenijama užasavajuće zlostavljao i tretirao je kao “poslušnu suprugu”.

Imala je samo šest godina kada je njen otac počeo da je zaključava u porodičnoj kući. Zatim je nastavio godinama da je tuče i siluje, pa je čak i upucao u grudi. Ona je bila primorana da izazove sebi pobačaj ofingerom. Majka je napustila ovu porodicu dok je devojčica bila još uvek mala, a i sama je bila maltretirana od strane svog muža.

Džudi je bila fizički i seksualno zlostavljana, pri čemu je često imala i prelom kostiju prouzrokovan brutalnim nasiljem. Kada je upoznala svog budućeg muža u Južoj Africi, promenio joj se život jer joj je baš on dao snagu da se suoči sa ocem na suđenju.

– Prala sam veš i spremala doručak svojim rođacima. Pretio mi je noževima. Bila sam samo dete kada je počeo da me seksualno zlostavlja i da me siluje. Posle toga sam bila u ogromnim bolovima. Zbog toga sam se osećala zbunjeno i bezvredno -objasnila je ona.

- Rekao mi je “Ako se ne promeniš, ubiću te”. I tako me je jednog dana kada sam imala 14 godina, upucao u grudi - dodala je ona.

On je tada slagao policiju da je devojka sama sebi pucala u grudi. Kasnije, kada je Džudi ostala drugi put u drugom stanju, udarao ju je u stomak i terao da ofingerom izazove abortus. Nesrećna žena je priznala da joj je mozak bio ispran i da nije mogla da proceni da li je kriva ona za sve što se događa ili on.

Monstrum je bio osuđen na 15 godina zatvorske kazne, a njegova ćerka ga je posetila pred smrt kako bi mu rekla da joj je stalo i da ga voli, uprkos svemu što joj je učinio.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u