Društvo

Njihova najstarija ćerka je otišla na izlet. Kada se vratila, zatekla je POKOLJ

Objavljeno: 01.12.2015 | 08:46Izvor: Blic

Ćerka 40-godišnje Keli Mate iz Luizijane pronašla je u porodičnoj kući tela svoje majke, očuha Dejvida (46) i njegovih sinova Liama (2) i Kejdena (4). Tinejdžerka je otišla na izlet, a kada se vratila, zatekla je jezive posledice krvoprolića.

Tela Keli i Dejvida bila su na podu dnevne sobe, dok su dečaci pronađeni u odvojenim spavaćim sobama. Šokirana 18-godišnja devojka je odmah pozvala policiju.

 Prema rečima lokalnog šerifa, pretpostavlja se da je Dejvid Mata nasmrt izbo svoju suprugu i sinove, a zatim izvršio samoubistvo. Ispod njegovog tela, koje je imalo ubodne rane, pronađen je nož.

 Mata je radio kao automehaničar, a u SAD se doselio iz Španije. Sa Keli se venčao u aprilu 2012.

 - Potpuno sam skrhan. Ne mogu da verujem da se ovo dogodilo mom dragom prijatelju i njegovim predivnim dečacima - napisao je prijatelj navodnog ubice. 

Tela dečaka Liama i Kejdena pronađena su u spavaćim sobama

Međutim, Dejvidov policijski dosije pokazuje da on nije bio bezopasan i brižan otac, kakvim ga opisuju. Pre nego što su Keli i on počeli da žive zajedno, Španac se izjasnio krivim za fizički napad na nju. Određena mu je uslovna kazna.

 Godinama pre toga, on se izjasnio krivim i za posedovanje 1.000 tableta anaboličkih steroida, koje je policija pronašla tokom pretresa njegove kuće.

 U izveštaju lokalnih medija pominje se čak i to da je Dejvid Mata sa sinovima otišao kod Keli dok je još bio u braku sa svojom bivšom ženom.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u