Društvo

Njihova ćerka je umrla, ali ih je nakon smrti učinila ponosnim

Objavljeno: 28.07.2014 | 10:11Izvor: Super žena

Dvadesetjednogodišnja Kristina Česterman preminula je kada je na njen bicikl naleteo pijani vozač. Nakon sahrane njeni roditelji su došli u stan kako bi pospremili njene stvari. Ipak, ono što su našli nikako nisu očekivali...

“Otvorila sam fioku i našla ovu torbicu za šminku, ali u njoj nije bila šminka, nego lista stvari koje je Kristina želela da uradi pre nego što umre. Koje dete ima ovakvu listu? Sigurno ne mnogo njih. Htela je da ode na Nijagarine vodopade, da spasi nečiji život. To je zapravo i uradila, mnogo puta. Donirajući svoje organe, spasila je mnogo života. Želela je da prekine tuču dvojice momaka zbog nje, i to mi je baš slatko. Ne znam da li se to ikad desilo, ali je trebalo da se desi”, kaže Kristinina majka Sandra. 

Pošto njihova ćerka nije dobila priliku da dovrši listu roditelji su odlučili da to urade umesto nje, te se uputili na Nijagarine vodopade. 

Ipak, njih dvoje nisu jeidni koji ostvaruju san svoje ćerke. Naime, kada je njihova priča postala pravi hit na društvenim mrežama hiljade stranaca je obilazilo mesta na koja je Kristina želela da ode i osnovalo stranicu “Remembering Kristina Chesterman”. 

“Neverovatno je što je uspela da inspiriše toliko ljudi koji je nikada nisu ni upoznali”, kaže njen tata Dejvid. 

Njeni roditelji kažu da je Kristinina namera bila da ovaj svet učini lepšim mestom, te je to razlog zbog kog su želeli da ispričaju njenu priču. 

“Moramo da je učinimo ponosnom, kao što je ona nas učinila ponosnim”, zaključila je mama Sandra.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u