Društvo

Nisu mogli da imaju bebu, pa su je kupili za 400 evra: Svi im kažu da liči na njih, ali kad pogledaju bolje ZABEZEKNU SE (FOTO)

Objavljeno: 12.01.2017 | 17:01Izvor: Telegraf.rs

- Onog trena kad sam videla Žorža zaljubila sam se u njega. Bio je moje dete i odmah sam uspostavila vezu sa njim. Napokon sam postala majka - rekla je žena kojoj život nije uopšte onakav kao što mislite

Nakon što su saznali da ne mogu da imaju vlastito dete, Kristal i Teri Djuk odlučili su se za alternativno rešenje. Za 350 funti (400 evra) dobili su malog Džordža.

Na prvi pogled on je slika i prilika svojih roditelja, ali za razliku od ostale dece, Žorž je plastična lutka. Kristal i Teri upoznali su se 2008. godine i nakon dve godine uzaludnog pokušavanja, lekari su im rekli da Kristal ne može da ostane u drugom stanju. Ona je zbog toga pala u depresiju.

- Sve ono o čemu sam godinama sanjala je palo u vodu. Sanjala sam o detetu koje će biti savršeni spoj Terija i mene – rekla je.

Nakon što im je odbijen zahtev za usvajanje jer njihov jednosobni stan nije dovoljno veliki za dete, lekar im je predložio da nabave lutku koja izgleda kao prava beba, piše Miror.

– U početku je to bila čudna ideja. Teri je bio rezervisan. Ali je počela istraživanje i shvatila da ima mnogo ljudi koji su se opredelili za to rešenje – kazala je.

Žorž je u oktobru 2016. godine stigao u porodicu. Mladi roditelji su okupili prijatelje i priredili mu zabavu.

Foto: Facebook/Crystal Barnes Duke

Foto: Facebook/Crystal Barnes Duke

– Onog trena kad sam videla Žorža zaljubila sam se u njega. Bio je moje dete i odmah sam uspostavila vezu sa njim. Napokon sam postala majka. Učinila bi bilo šta da ga zaštitim. Prijatelji su kazali da ima moje oči i Terijevo lice – rekla je Kristal.

Foto: Facebook/Crystal Barnes Duke

Foto: Facebook/Crystal Barnes Duke

Iako je reč o lutki, bračni par tretira Žorža kao pravu bebu. Kupuju mu dečje potrepštine, igračke, hrane ga i menjaju pelene.

– Znam da su mnogi roditelji iscrpljeni jer ustaju noću da hrane decu, ali Teri i ja smo to toliko želeli, da čak i u tome uživamo – rekla je.

Oni su čak kupili božićne poklone za sina.

Do sad su imali samo nekoliko nelagodnosti.

Foto: Facebook/Crystal Barnes Duke

Foto: Facebook/Crystal Barnes Duke

- U autobusu nije bilo mesta za dečja kolica, pa je jedna majka morala da izađe i čeka na sledećoj stanici. Bila je besna i vikala je da ne zaslužujem mesto jer je moje dete lutka. Bilo je užasno, ali sam je ignorisala. Pokušavam da se ne obazirem na to što drugi govore - rekla je Kristal.

View image on Twitter
 Follow
Oldest GAME @BloggerDonald

Crystal and Terry Duke, Couple unable to conceive Design baby doll that resembles them…


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u