Društvo

Najtužnija praznična slika: Jela je bombone i smejala se, a onda je više nikad nisam videla

Objavljeno: 25.11.2015 | 10:51Izvor: 24sata.rs

Kraj novembra i decembar uvek donose prazničnu atmosferu, ali za Loren Farno iz Mičigena ovaj period godine donosi i tužne uspomene na dan kada joj je dete silovano i ubijeno. Ona je na svom Fejsbuku podelila poslednju sliku svoje ćerkice uz dirljivu poruku.

Dvogodišnja Lili na slici sedi pored jelke i smejulji se, a Loren objašnjava da je to poslednja slika njene ćerke. Nedugo nakon toga Lilin otac Džef Volfenberger je došao da pokupi devojčicu, a onda je njegova nova supruga Rene King silovala i brutalno ubila samo zato što se upiškila.

- Pre tačno pet godina ona je jela bombone sa mojim tatom i rekla sam joj da se obuče. Pogledala me je sa suzama u očima i pitala "Zašto, mama?" Ja sam joj samo rekla da mi je žao. Držala sam je za ruku dok smo išle da se nađemo s njenim "ocem", a ona je sve vreme plakala... Stigli smo na mesto sastanka i ona je plakala, tražila je da je ne puštam da ide. Samo sam joj ponavljala da mi je žao, da je volim i da ću je videti sutra. Uzeo ju je, i nastavila je da plače. Poljubila me je još jednom i onda su otišli, a ona je plakala i pokušavala da se vrati. Takav zvuk se nikad ne zaboravlja - priseća se majka.

Loren se dalje priseća trenutka kada su joj javili da joj je ćerka mrtva.

- I dalje ne mogu da se probudim tog 20. novembra a da se ne setim svake grozne uspomene. Nedostaješ mi, Lili, beskonačno i više od toga i nikad neću prestati da se borim za tebe. Ako čitate ovo molim vas zagrlite svoje dete malo jače i malo duže, jer nam ništa od toga nije obećano i sutra - piše majka.

Kingova je 2012. godine osuđena za silovanje i ubistvo devojčice, a poroti je trebalo svega dva sata da donesu odluku.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u