Društvo

NAJNAPALJENIJA PROFESORKA: Strpali je u zatvor, a ona i posle toga imala seks sa učenikom!

Objavljeno: 30.03.2015 | 17:19Izvor: Telegraf.rs

Mladić je bio još jedan u nizu sa kojim je ova nestašna profesorka imala seks. Prilikom svedočenja, učenik (18) je objasnio da je prvi put stupio u seksualni odnos sa njom pre hapšenja. Međutim, odnos se nastavio i nakon izrečene zatvorske kazne

Brijana Altis (35) je bila profesorka engleskog jezika koja je nakon seksa sa jednim učenikom dobila otkaz iz gimnazije u Kasvilu u Americi. Ona je optužena za silovanje, seksualno zlostavljanje i sodomu sa maloletnikom. Nakon što joj je određena zatvorska kazna, ona se nije smirila, već naprotiv, spavala je sa još jednim učenikom!

On je bio još jedan u nizu mladić sa kojim je ova nestašna profesorka imala seks. Prilikom svedočenja, učenik (18) je objasnio da je prvi put stupio u seksualni odnos sa njom pre hapšenja. Međutim, odnos se nastavio i nakon izrečene zatvorske kazne.

Njihova veza je otpočela 2013. godine, a tokom jednogodišnje “afere” oni su delili slike pornografskog sadržaja. Takođe, kad god se ukazala prilika, profesorka mu je pružila oralni seks.

Tinejdžer se požalio kako je tužan što su ga naterali da svedoči jer smatra da Brijana ne zaslužuje ovakav tretman.

– To je smešno, kao i sve ovo. Ona ne zaslužuje da bude ovde – rekao je učenik.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u