Društvo

Ministarka na plaži, u bikiniju - pa šta?

Objavljeno: 26.12.2014 | 11:50Izvor: B92

Lisa Hana je ministarka kulture i omladine Jamajke, a poslednjih dana pažnju svetskih medija nije privukla svojim radom već jednostavnim pojavljivanjem na plaži u - gle čuda - bikiniju!

Ministarka je na svojim društvenim mrežama postavila fotografije sa plaže, gde je uživala u moru i suncu, odevena u žuti bikini i belu majicu sa likom Boba Marlija. 

Međutim, ono što je trebalo da bude samo “morski pozdrav” izazvalo je lavinu komentara kako u Jamajki, tako i u ostatku sveta. 

Konzervativci su je kritikovali navodeći kako jednoj ministarki kulture i omladine ne priliči da se predstavlja u takvom svetlu. Pojedini mediji naveli su i kako nije problem u tome što se ministarka plažom šeta u bikiniju, već što fotografije nastale tom prilikom koristi u promotivne svrhe. Za to vreme njene pristalice tvrde kako se svi na plaži šetaju u kupaćim kostimima, pa što ne bi i ministarka. 

U njenu odbranu stala je i televizijska zvezda Fe Elington koja je pohvalila ministarku zbog svoje opuštenosti i zdravog izgleda. 

Hana, koja ima 39 godina, postala je poznat kada je 1993 godine kao Mis Jamajke osvojila titulu Mis sveta, postavši tako treća predstavnica Jamajke kojoj je to pošlo za rukom. Ona je potom završila master studije iz oblasti umetnosti i komunikacija, a u ministarsku fotelju sela je kao predstavnica Narodne nacionalne partije Jamajke.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u