Društvo

MALTRETIRALI JE I ZVALI "NOSATA RUGOBA": A ona im se ovako osvetila!

Objavljeno: 27.01.2015 | 23:17Izvor: Telegraf.rs

Ona je toliko strahovala od uvreda i maltretiranja da je na kraju promenila školu u nadi da će se u novoj sredini bolje snaći. Kada je videla da je i u novoj školi čeka isti scenario, u dogovoru sa majkom počela je da se školuje kod kuće

Rebeka Hemsli ima 23 godine i živi u Notingemu, u Velikoj Britaniji. Poput mnoge druge dece, i ona je preživela vršnjačko nasilje.

Deca su me toliko maltretirala da mi i sada krenu suze kada se setim toga. Odlazak u školu bio mi je noćna mora – navodi Rebeka za medije, dodajući da su je vršnjaci najčešće nazivali “rugobom”.

Pored toga, govorili su joj i da ima “najružniji nos u školi”.

Ona je toliko strahovala od uvreda i maltretiranja da je na kraju promenila školu u nadi da će se u novoj sredini bolje snaći.

Kada je videla da je i u novoj školi čeka isti scenario, u dogovoru sa majkom počela je da se školuje kod kuće.

Foto: Instagram/bexhems

Foto: Instagram/bexhems

– Svi su me vređali, ali grdno su pogrešili. Ne samo da sam model, već se i takmičim za misicu – ispričala je ova devojka.

Foto: Instagram/bexhems

Foto: Instagram/bexhems

Ipak, njenim patnjama tu nije kraj. Iako je naizgled dovela svoj život u red, nedavno je saznala da boluje od endometrioze, stanja pri kome se sluznica materice (endometrijum) usadi na nekom drugom mestu (najčešće na trbušnoj maramici zidova male karlice, vezama materice, jajniku, jajovodu, ali i na udaljenim organima – plućima i oku).

Foto: Instagram/bexhems

Foto: Instagram/bexhems

– Iako su mi dijagnostikovali strašnu bolest i trpim svakodnevne bolove, ništa me neće sprečiti u ostvarenju mojih ciljeva. Želim da poručim svima da, bez obzira na to šta im okolina govori, svi su lepi na svoj način – zaključuje ova misica.

Foto: Instagram/bexhems

Foto: Instagram/bexhems

Iako bi ljudi pomislili da ona danas ima sve, nju muči teška bolest. Ipak, ona se ne predaje.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u