Društvo

Majka uključila veš mašinu i ostavila blizance u stanu na samo 6 minuta. Kad je ušla u kupatilo, srušila se od jeze (VIDEO)

Objavljeno: 28.02.2017 | 14:20Izvor: Telegraf.rs

Policija i dalje istražuje događaj...

Trogodišnji blizanci poginuli su u subotu u Delhiju nakon što ih je majka ostavila same u stanu na samo nekoliko minuta.Dečake Nišanta i Nakšaju pronašao je njihov otac u veš mašini u porodičnom domu nakon što su ih on i njegova supruga, majka dečaka, tražili po stanu i okolini.

Majka dečaka napunila je vodom veš mašinu ranije tog dana dok su se dečaci igrali u susednoj prostoriji. Prema pisanju tamošnjih medija, izašla je iz stana samo da kupi deterdžent za pranje veša, a kada se vratila nakon šest minuta nije mogla da pronađe decu, nakon čeka je pozvana policija.

I njen suprug se hitno vratio sa posla i upravo on je bio taj koji je svoju decu pronašao u veš mašini.

– Otac je odmah odveo decu u bolnicu, ali lekari su samo mogli da konstatuju smrt. Kako je majka ostavila gomilu odeće blizu mašine, dečaci su se verovatno igrali i uspeli se na gomilu veša odakle su se uvuli u veš mašinu punu vode, odakle više nisu mogli da izađu – rekli su zvaničnici iz policje, a preneo je Independent.

Tela dečaka su odvedena na autopsiju, koja je potvrdila da su dečaci umrli od davljenja.

(Telegraf.rs)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u