Društvo

KIDA SRCE! Poruka malog lopova će vas rasplakati! (FOTO)

Objavljeno: 13.03.2017 | 23:00Izvor: Alo!

Petogodišnji dečak ukrao je dvorišni ukras, a ono što je nakon toga uradio rasplakalo je ceo svet!

Potresno pismo dečaka koji je ukrao ukrasKrisi Meri Vrajt iz Vašingtona pokrenula je na Fejsbuku stranicu pod nazivom "Džejkov leptir", nadajući se da će pronaći petogodišnjeg dečaka koji je ispred njena kuće ukrao ukras - viseće zvonce za vetar.

Dečak je ostavio kratku poruku i potpisao se kao Džejk. Uz pisamce je ostavio pet dolara.

A ono što je napisao prvo je nateralo suze na Krisine oči, a potom i svima koji su pročitali njegovu poruku koja je ona podelila na Fejsbuku.

U poruci je pisalo:

"Oprostite što smo vam ukrali vaše viseće zvonce za vetar. Naša mama je umrla a mnogo je volela leptire, pa smo ga sestra i ja uzeli i stavili na naš prozor. Žao mi je, ovo je jedini novac koji imamo pa vas molim da se ne ljutite na nas. Džejk."

Krisi je ova poruka toliko potresla da sada želi da pronađe dečaka i njegovu sestricu i ne samo da im vrati tih pet dolara, već i da im da više.

Napisala je da se ne ljuti zbog krađe, kao i da bi volela da Džejk dođe kako bi mu dala još tri takva zvončića. 
Kako je rekla, ono što ju je naročito potreslo je jedna tužna podudarnost - ona je takođe izgubila majku kada je imala pet godina i veoma dobro zna kako joj je bilo da odrasta bez nje.

Nadamo se da će uspeti da pronađe Džejka i njegovu sestricu i da im makar malo olakša bol zbog kog su se odlučili na ovu malu krađu.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u