Društvo

Kako je policiji uspelo da pomeša dve žene sa banditima, i da ih ubije ni krive ni dužne?

Objavljeno: 23.08.2014 | 18:50Izvor: Telegraf.rs

Pored patrole je, velikom brzinom, prošao automobil, koji se nije zaustavio posle upozorenja i pucanja u vazduh. Policajci su zatim otvorili vatru i ranili dve mlade žene u automobilu, koje su kasnije preminule. One nisu stale jer su mislile da su u pitanju teroristi.

Policija Tunisa ubila je danas dve mlade žene, pomešavši ih s članovima jedne oružane grupe, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Bezbednosna patrola postavljena je na putu u Kaserinu, u centralnom Tunisu,“nakon što su građani dobili informaciju da se gradu približava oružana grupa”, navodi se u saopštenju.

Pored patrole je, velikom brzinom, prošao automobil, koji se nije zaustavio posle upozorenja i pucanja u vazduh. Policajci su zatim otvorili vatru i ranili dve mlade žene u automobilu, koje su kasnije preminule, preneo je AFP.

Rođak jedne od žrtava, koji se takođe nalazio u automobilu, rekao je da sevozač nije zaustavio, jer je mislio da se pored puta nalaze teroristi.

Ministarstvo unutrašnjih poslova, naglasilo je u saopštenju da “se policijska naređenja moraju poštovati, naročito u posebnim situacijama”.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u