Društvo

(FOTO) PREŽIVELA JE 13 GODINA PAKLA: Zbog jedne rečenice svog muža, uništila je život, evo kako!

Objavljeno: 07.03.2017 | 09:37Izvor: Kurir

Džejn Birn (48) iz Linkolnšira u Engleskoj, preživela je 13 godina pakla samo zbog jedne rečenice svog supruga.

Naime, sve je počelo 2003. godine kada joj je suprug Dejv izgovorio: "Imaš grudi kao muškarac". Znala je da je njen suprug ljubitelj velikih grudi, ali ju je njegova izjava ipak šokirala.

Bila je svesna svojih malih grudi ali nikad nije pomišljala na operaciju, jer se bojala. Međutim, njegove reči su joj zaparale uši, bile su jače od straha!

Zbog njih je imala pet operacija grudi, od kojih su četiri bile ugradnje silikona. Operacije je finansirao njen suprug. Prodao je svoj automobil kako bi obezbedio novac za hiruške zahvate koji su koštali oko 23 hiljade evra. Njegova žena je morala da ima odgovarajuće poprsje.Jedna operacija je dovodila do one naredne. Svaki naredni hiruški zahvat je popravljao rezultate onog prethodnog pa je jedna katastrofa izazivala drugu katastrofu.

 

Džejn se izborila sa neverovatno bolnim operacijama, a pre pet godina greška koju je hirurg napravio pogrešnim odabirom implanta, izazvala je veliki medijski skandal.Pogrešni silikoni su ubrzo zamenjeni novim, ali ništa manje pogrešnim. Stvarale su ogromnu bol i osećaj težine, pa su i oni zamenjeni. Vremenom su se njene grudi veoma opustili, pa je ona pre šest meseci otišla na operaciju podizanja grudi. Tokom tog zahvata je utvrđeno da su silikoni pukli. Bol sa kojom je morala da se izbori bila je viša od bola, bila je prava agonija. Nekada su bolovi trahali 24 sata dnevno. Dešavalo se da zbog grudi  nije mogla da pomera ruke. Neki hirurzi nisu imala razumevanja za njene želje. Ali kada su se stvari otele kontroli, razumeli su njenu agoniju. Hteli su da joj pomognu.

Njene grudi danas posle niza zahvata ovako izgledaju:

Ožiljci su njihove posledice. Džejn se danas kaje zbog plastičnih operacija i neretko izbegava pogled u ogledalo.

 

"Operacije grudi su mi uništile život, volela bih da se one nisu nikada nisu desile", rekla je.

Istakla je da je sve uradila zbog supruga, ali da ga ne krivi. Napomenula je da bez njegove podrške ne bi izdražala, kao i da se njegov stav danas promenio, više nije ljubitelj velikih grudi. Prihvata Džejn onakvu kakva ona jeste. A ona poručuje svim ženama da nikako ne ponove njenu grešku.

Autor: Foto: Profimedia,EPKPratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u