Društvo

(FOTO) PRELEPA MANEKENKA "VOGA" PRONAĐENA MRTVA! Islamisti je ubili jer se NEMORALNO OBLAČILA!

Objavljeno: 08.04.2017 | 14:31Izvor: medio.rs

Rauda Atif, manekenka koja se našla na naslovnoj strani "Voga" pronađena je mrtva u hotelskoj sobi, a njena porodica tvrdi da je ubijena zato što se nije oblačila u skladu sa islamom

Dvadesetjednogodišnja Rauda se u oktobru našla na naslovnici indijskog izdanja magazina "Vog" u društvu koleginica iz celog sveta. Nažalost, pre nekoliko dana ona je pronađena obešena u hotelskoj sobi. 

Istraga i autopsija su pokazali da je u pitanju samoubistvo, ali njena porodica ne prihvata ovu teoriju. Njen brat i porodica sa Maldiva tvrde da su je ubili ekstremisti i namestili da smrt izgleda kao samoubistvo. 

- Studentkinja medicine sa Maldiva i moja ćerka Rauda Atif nije počinila samoubistvo. Ubili su je u sobi hostela. Imam činjenice - napisao je njen otac dr Muhamen Atif. 

 

View image on TwitterView image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter
 Follow
 @lestyletheorist

May this beautiful soul rest in peace. #RaudhaAthif

Njen brat Rajan Atif optužio je islamske ekstremiste za njenu smrt. 

- Serija ubistava počinjena je u Bangladešu koji su okarakterisani kao samoubistvo, a veruje se da iza njih stoje islamisti. Njen stil oblačenja je okarakterisan kao nemoralan i u neskladu sa islamskom tradicijom iako je ona na fakultetu nosila maramu i prekrivala lice - rekao je on. 

- Kritikovali su je što je nosila džins i više puta su je opominjali da ne sme da ga nosi na muslimanskom fakultetu koji studira mnogo pristalica islama. Postoji još nekoliko studenata koji su izloženi ovakvoj vrsti pritiska. 

View image on Twitter
 Follow
Vgistme @Vgistme

21 Year-Old Vogue Maldivian Model Raudha Athif, Thought To Have Died By Suicide At A Hostel…

U nalazima autopsije mrlje na njenom vratu su okarakterisane kao "beleg" iako njena porodica tvrdi da tako nešto nikada nije imala. 

Prelepa manekenka je pre samo nekoliko meseci izjavila za "Vog" da sanja da postane doktor, a da je modeling samo njen hobi. Naslovna strana na kojoj se pojavila u društvu koleginica iz celog sveta slavila je raznolikost.

INFORMER.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u