Društvo

(FOTO) DA LI OVO MOŽE DA BUDE SLUČAJNO?! Isti novinar snimao POKOLJ u Nici i MASAKR u Minhenu! A žena mu je - AGENT MOSADA!

Objavljeno: 23.07.2016 | 17:15Izvor: medio.rs

Najluđa teorija zavere o stravičnom masakru u Minhenu kruži internetom. Naime, prema toj teoriji, nemački novinar Ričard Gutjar bio je svedok dve velike tragedije koje su nedavno zadesile Evropu, terorističkog napada u Nici i masakra koji se juče desio u Minhenu.

Naime, on je navodno sa balkona posmatrao proslavu u Nici, kada je kamion uleteo u masu i usmrtio 84 ljudi, i sve je to zabeležio kamerom.

To ne bi bilo toliko čudno da se Ričard nije našao na licu mesta i za vreme masakra koji se juče desio u Minhenu, i taj događaj takođe snimio kamerom. On je napad iz Minhena opisao kao "scenu iz lošeg filma", u kom je tržni centar okružen policijom naoružanom polu-automatskim puškama, sa helikopterima koji lete iznad glava preplašenih građana.

wikipedia.org
Ričard Gutjar

Inače, Ričard je oženjen agentom Mosada, što teoretičari zavere smatraju još jednim dokazom da ovo njegovo prisustvo u ove dve nesreće nije slučajnost.

INFORMER.RS

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u